sonja_k Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι! Μου ήρθε σήμερα η εξής περίπτωση: Γιατρός μου ζητάει αποτύπωση του χώρου για την άδεια λειτουργίας του ιατρείου του. Κάνω την αποτύπωση,μετράω τα μεγέθη μου και όλα είναι σύμφωνα με το Π.Δ. Πρέπει στο σχέδιο αποτύπωσης που θα του δώσω να βεβαιώσω και για Κύρια Χρήση των χώρων; Edited Μάιος 15 , 2013 by sonja_k
sonja_k Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Σε περίπτωση που ο χώρος στην άδεια φαίνεται ως διαμέρισμα απλά δεν κατασκευάστηκε έτσι ποτέ,πρέπει να νομιμοποιήσω την αλλαγή χρήσης πριν προχωρήσω?
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Αν το επιτρέπουν οι χρήσεις γης, δεν χρειάζεται. Πάρε βεβαίωση χρήσεων γης κάνοντας σχετική αίτηση στην αρμόδια Πολεοδομία.
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Σε περίπτωση που ο χώρος στην άδεια φαίνεται ως διαμέρισμα απλά δεν κατασκευάστηκε έτσι ποτέ,πρέπει να νομιμοποιήσω την αλλαγή χρήσης πριν προχωρήσω? Αν διαβασεις το παρον θεμα απο την αρχη θα σου λυθουν ολες οι αποριες. 1
sonja_k Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και πάνω που είχα καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, μία επίσκεψη από την αρμόδια Πολεοδομία με μπέρδεψε. Μου είπαν ότι πρέπει να νομιμοποιήσω ή τακτοποιήσω την αλλαγή χρήσης καθώς έχω αλλαγές στις Η/Μ εγκαταστάσεις και στα στατικά της κατασκευής. Γι'αυτό έθεσα ερώτηση στο forum.
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ασφαλως και αν εχεις αυθαιρεσιες πρεπει να τις ενταξεις στον Ν4014.
sonja_k Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ανεξάρτητα από την αυθαιρεσία στα στατικά,η οποία δεν αφορά στο τμήμα της ιδιοκτησίας αλλά σε διαφορετική κατασκευή του κλιμακοστασίου, σε θέματα του 4014 σχετικά με την αλλαγή θέσης της κουζίνας έχει απαντηθεί ότι δεν θεωρείται αυθαιρεσία. Πάνω σε αυτό το θέμα έχω απορία. Αν δηλαδή η αλλαγή της εσωτερικής διαρρύθμισης της ιδιοκτησίας μου επιβάλλει την τακτοποίηση πριν την βεβαίωση Χ.Κ.Κ.
stavrosa Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 εισαι σε λάθος ενότητα ! αλλά ...η απάντηση σου εχει να κανει με το περίγραμμα....εχει αλλάξει το περίγραμμα?
sonja_k Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Το περίγραμμα της ιδιοκτησίας μου έχει αλλάξει εις βάρος της ιδιοκτησίας και υπέρ των Κ/Χ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα