Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καταργούν το αφορολόγητο αναδρομικά για ελεύθερους επαγγελματίες


gvarth

Recommended Posts

Μερικές φορές μπροστά στον κίνδυνο του απολύτως μηδέν (κοινώς κουλούρια), καλό είναι και το 20άρικο που λέει ο λόγος...Φαντάζομαι με αυτό το σκεπτικό γίνεται....

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 851
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σεβαστο και κατανοητο αλλα καταλαβαινεις που οδηγει αυτο ετσι?

 

Αλλα τι στο καλο, μονο οι μηχανικοι πεινανε?

Edited by maneni
Link to comment
Share on other sites

Πεινάνε και οι άλλοι και γι'αυτό δεν σηκώνουν και πολύ διαπραγμάτευση. Από ότι έχω καταλάβει όμως, δυστυχώς οι μηχανικοί πεινάνε περισσότερο από όλους...Αμα είσαι και νέος ε.ε.....άστα...Δεν έχες ούτε τα 600 το μήνα σταθερά έστω...Τι να προγραμματίσεις και τι να κάνεις... Γενικά χάνεται η μπάλλα και η απελπισία οδηγεί σε πολλά άσχημα....

Link to comment
Share on other sites

Κουραστικό πλέον να επιβεβαιώνεις σε τι χαμηλά τιμολογιακά επίπεδα κατεβαίνουν οι συνάδελφοι..και δεν μιλάω για αυτούς που διαφημίζουν τις ταρίφες τους..μιλάω για συναδέλφους που "χτυπάνε" δουλειές(μελέτες) όσο όσο!!Πάνω από 60 με 70 % στις παλιές ελάχιστες!!Μιλάμε για σφαγή!!Αν αυτό θέλανε πάντως με την απελευθέρωση το πετύχανε και γρήγορα μάλιστα!!

Link to comment
Share on other sites

Βρε παιδιά μην πάτε μακριά...

Και σε αυτές τις κ@λ@δηλώσεις του 4014, από τις οποίες περιμένουμε να καλύψουμε καμία τρύπα, η τιμή αρκετών "συναδέλφων" είναι στο επίπεδο του 400 ευρώ όλα μέσα....

 

Για μια ακόμα φορά, μόνοι σκάβουμε το λάκο μας, για να πέσουμε μέσα!!!

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αν αυτό θέλανε πάντως με την απελευθέρωση το πετύχανε και γρήγορα μάλιστα!!

 

Φιλε ολα εχουν να κανουν με την αγορα. Οταν η πραγματικη οικονομια υποφερει, ολα αυτα ειναι αναμενομενα, ειτε με ειτε χωρις ελαχιστες αμοιβες. Αυτο το σημειο που ειμαστε τωρα, ηταν δεδομενο πως θα το φταναμε καποια στιγμη. Οι ελαχιστες πιο πολλα προβληματα θα δημιουργουσαν στην διαλυμενη και χωρις ρευστοτητα αγορα σημερα , παρα καλο θα εκαναν.

 

Παντως μην εχει κανεις την αυταπατη πως οι "εκπτωσακηδες" σε συντομο χρονικο διαστημα δεν θα βαλουν λουκετο. Με εκπτωσεις ανω του 50% οχι μονο δεν βγαζεις μια, αλλα βαζεις λεφτα και απο την τσεπη σου. Τελιωμενοι ειναι ουτως η αλλως.

Το θεμα ειναι μεχρι του σημειου οπου θα σταθεροποιηθει η οικονομια, ποσοι θα εχουν καταφερει να αντεξουν αυτο τον "πολεμο φθορας" που γινεται? Γιατι ενταξει ο "εκπτωσακιας" θα κλεισει, αλλα ποσους ακομα σωστους επαγγελματιες θα παρει μαζι του?

Edited by thodoris1982
Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι το κακό!!Πόσοι θα μεινουμε?Αλλα είπαμε σε κάθε πόλεμο (τώρα είναι οικονομικός) υπάρχουν και προβλεπόμενες απώλειες!!

Link to comment
Share on other sites

η εκπτωση μπορει αν φαινεται τωρα καλη και εχεις 2-3 πελατες?

ΜΑΚΡΟΠΡΟΣΘΕΣΜΑ? πελατη που τουκανες τωρα 60-70% εκπτωση θα του πεις ΞΕΧΑΣΕΤΑ θα σου κανω στην νομιμη?

 

 

οποιος εχει πελατες ακι ρευστο θα επιζησει .....βλεπω σε 2-3 χρονια καμια 10.000 συνταξη και καμια 30,000 ΕΚΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.