akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 ας ανοιξει αλλου θεμα να μην χαλασουμε αυτο! ας ανοιξει στην χαλαρη κουβεντα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
man21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Μέσα στο φόρουμ είμαστε περίπου 150 ενεργά μέλη που μένουμε εντός Αττικής. Διατίθεται κανείς για κινητοποίηση έξω από ΥΠΕΚΑ ή ΥΠ. ΟΙΚ. με ταυτόχρονη ανακοίνωση σε ΜΜΕ; ως ελ. επαγ. μηχανικοί (ΑΕΙ και ΤΕΙ); Και εγώ μέσα! Αν και αυτό τον τίτλο έχει παράταξη διπλ. μηχ/κών (ΕΛ.Ε.Μ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Μέσα και εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Διακόπτω λίγο. Ανέβασα ένα αρχειάκι εδώ, για το πόσο πρέπει να αυξήσουμε τις τιμές μας για να μπορουμε να έχουμε εισόδημα (αυτό που πηγαίνουμε στο σπίτι) ίδιο με πέρυσι. Απλό, δε λαμβάνει εννοείται υπόψη του ειδικές συνθήκες του κάθε ενός. Έτσι για να έχουμε μία βάση. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 +1, αλλά μας κατέστρεψες! Τι θέλω και μπαίνω και σβκ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 http://newpost.gr/post/162301/voridis-nai-ston-pleistiriasmo-tis-protis-katoikias/ Αχ το τσεκουρι σου λείπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAVION Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 χαχαχα! σου έχω καλύτερο: Θείος μου ήρθε και έδειξε στον άντρα μου ( εγώ αρχ., ο άντρας μου πολ. μηχ.) σχέδια για το πατρικό του σπίτι - άλλου μηχανικού - για να του πει αν είναι εντάξει τα στατικά!!!!!!!!!! :-) Θείος? Α να χαθεί, ο άξεστος (συγγνώμη κι όλας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 ωραιος ο ssouanis ενταξει σιγα πως κανουμε ετσι ενα 30 % πανω πρεπει να τους παω Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris1982 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 (edited) http://newpost.gr/po...otis-katoikias/ Αχ το τσεκουρι σου λείπει. εσυ σε τι ακριβως διαφωνεις με αυτο που ειπε? Edited Οκτώβριος 20 , 2012 by thodoris1982 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Πρώτη κατοικία. Σου λέει κάτι ; Φυσικά δεν μιλάω για εξοχικά στη Μύκονο και στη γλυφάδα αλλά για προστασία μέχρι αντικειμενικής πχ 200k . Σε αυτό διαφωνώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts