Μετάβαση στο περιεχόμενο

θεωρείται ακόμα αυθαίρετο αν του αφαιρέθει η στέγη απο ενα γκαραζ?


Kostas_3

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους

 

ένας πελάτης μου έχει ένα αυθαίρετο γκαράζ από λαμαρίνα με τσίγκινη στέγη (το οποίο είναι ανοικτό από 2 πλευρές). του εξηγώ πως πρέπει να το τακτοποιήσει και αυτός ρωτάει αν θα θεωρείται ακόμα αυθαίρετο αν του αφαιρέσει την στέγη. η συμβουλή μου ήταν πως μπορεί να βρει τον μπελά του εάν τυχών βγάλει την στέγη έως ότου ολοκληρώσει την δουλειά του ( μια σύσταση) και μετά την επανατοποθετήσει . παρακαλώ ας με συμβουλέψει κάποιος για το τι να κάνω στην περίπτωση αυτή. η συμβουλή μου ήταν σωστή? τι πρέπει να προσέξω ως μηχανικός ? και προπαντός τι πρέπει να γίνει για να είμαι απολύτως σίγουρος ότι οι κινήσεις μας ήταν νόμιμες

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Δεν κατάλαβα καλά βασικά. Το γκαράζ είναι όλο αυθαίρετο; Αν είναι όλο, τη βγάλει δε τη βγάλει είναι παράνομο. Αν θέλει, μπορεί να το ξηλώσει όλο οπότε και το θέμα τελειώνει εκεί. Δεν θέλει μετά τακτοποίηση.

Link to comment
Share on other sites

Αυθαίρετο μεν μεταβιβάσιμο δε. Βγάλε φωτογραφίες και γράψε στην Τ.Ε. ότι υπάρχουν αυθαίρετες δρομικές τοιχοποιίες που δεν επηρεάζουν Σ.Δ. κάλυψη ύψος κ.τ.λ.

 

και δώσε τη βεβαίωση φυσικά.

Edited by nzerman
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.