mixyak790 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Γνωρίζει κανεις ποιος φορεας δινει βεβαιωση σε ποιον δημο ανηκει ενας δρομος (για δικαστικη χρηση)
Kapa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Γνωρίζει κανεις ποιος φορεας δινει βεβαιωση σε ποιον δημο ανηκει ενας δρομος (για δικαστικη χρηση) Πιθανότατα ο ίδιος ο Δήμος....
Kane Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Tεχνικη υπηρεσία. Για να τους βοηθήσεις λίγο περισσότερο, εντόπισε το δρόμο στο Κτηματολόγιο. Παρε ενα δυο ζευγάρια ΕΓΣΑ για να τα δώσεις εκεί στο Δήμο. Αν ειναι καποιος τοπικός, γρήγορα θα εντοπίσει το τμήμα της οδού. Απλά θέλει ψάξιμο.
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 ΔΗΛ.Στον Δημο Αθηναίων πάω κανονικα στην Πολεοδομία;;
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 ...ο ίδιος ο Δήμος.... Σωστό και λογικό για κάθε φυσιολογικό κράτος φυσικά. Μου έχει συμβεί όμως σε δρόμο διεκδικούμενο από δυο Δήμους να δίνουν και οι δυο βεβαίωση ότι τους ανήκει ο Χ δρόμος (Περιστέρι – Ίλιον) κάποια φεγγάρια.
Kapa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 (edited) Επειδή τυχαίνει το σπίτι που μένω να είναι όριο δυο Δήμων... κάποιες φορές που έχει τύχει να ρωτήσω κάτι στο Δήμο σχετικά με αυτό το δρόμο με ρωτάνε...... "μονά ή ζυγά νούμερα" ????" (προφανώς δεν τρώγονταν για το σε ποιόν ανήκει ο δρόμος....) Edited Σεπτέμβριος 20 , 2012 by Manolis gon
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Όχι σε αυτή την περίπτωση είχε ο ένας την μια μεριά ο άλλος την άλλη, στο συγκεκριμένο που σου ανέφερα υπήρχε διεκδικούμενη περιοχή από τον ένας στον άλλον. Κάτι σαν να λέμε πάμε να πάρουμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά..
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 εγω δεν εχω τετοια περιπτωση...,δεν υπαρχει διεκδικηση...απλα χρειαζομαι μια βεβαιωση για το δικαστηριο...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα