JOAN S Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Σε αγροτεμάχιο εντός ζώνης Α RAMSAR εκτός σχεδίου στην θέση "ΜΠΡΙΝΙΑΣ' Μανωλάδας Ν. Ηλείας, ποιές χρήσεις επιτρέπονται και τι όρους δόμησης έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2012 (edited) δες την ΥΑ 687/2008 ΦΕΚ Α128/2008 [γενικο πλαίσιο] και ν. 3937/2011 ΦΕΚ Α 60/2011 [βιοποικιλότητα.. ΝΑΤΟΥΡΑ....εκει που η Μπιρμπιλη ΔΕΝ ήθελε να βαλει μεταβατικεςδιαταξεις...] Θα δω τι ειδικα για την ΡΑΜΣΑΡ εχει και θα στα στείλω υγ για τον νομο Ηλείας θα δεις Χωροταξικος σχεδιασμός Δυτικης Ελλάδος ΦΕΚ Β 1470/2003 και, από ό,τι βλέπω, οι σχεδιασμοί ειναι ανα περιοχή... ελπίζω το τελευταίο να σε καλύπτει για την Ηλεία τα λεμε παντως την Μανωλαδα δεν την βλεπω σε κανεναν πινακα, ουτε στο ΕΚΒΥ ουτε στο WWF Edited Σεπτέμβριος 23 , 2012 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOAN S Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 (edited) Επικοινώνησα με την ΥΠ.ΔΟΜ Αμαλιάδος και για την περιοχή ισχύει το ΦΕΚ159Δ/29.4.2009. Εγώ είμαι Ζώνη Α' και θέλω να κάνω κατάτμιση. Το ΦΕΚ δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τα όρια κατάτμησης. Ο υπάλληλος που ρώτησα μου είπε να κάνω ερώτημα στην Πάτρα. Θα ελέγξω και τα διατάγματα που μου έδωσες. Ευχαριστώ πολύ Edited Σεπτέμβριος 24 , 2012 by JOAN S Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 (edited) αρα προκειται γα Κοτυχι-Στροφυλιά.. . ...σου εστειλα - νομιζω όλα- οσα χρειαζεσαι ανοιξε να τα διαβασεις... καλη δουλειά... Edited Σεπτέμβριος 24 , 2012 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2019 Καλησπέρα, Στη ζώνη Β' Ramsar, όπου επιτρέπεται η ανέγερση μονώροφης κατοικίας, ξέρει κανείς ποιά είναι τα όρια αρτιότητας για τη συγκεκριμένη χρήση? Δεύτερο ερώτημα: Υπάρχουν παρεκκλίσεις ως προς την αρτιότητα των γηπέδων στη Ζώνη Β? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα