STAVION Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Τίποτα, νομίζω δε θα έχεις πρόβλημα.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (edited) σημερινό σημαντικό νέο Από όλα τα ΣΥΠΟΘΑ της ΧΩΡΑΣ παραιτήθηκαν μαζικά οι πρόεδροι (δικαστικοί) Πρέπει να συσταθούν με αποφάσεις Αποκεντρωμένης ΝΕΑ ΣΥΠΟΘΑ πως σας φαίνεται;-θα λειτουργήσουμε ποτέ οργανωμένα; !!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited Οκτώβριος 2 , 2012 by ΚΑΝΑ
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Ευτυχώς που δεν πλήρωσες το 50άρικο
STAVION Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Εγώ το πλήρωσα και το κατέθεσα. Με συμπληρωματική αίτηση όπως στα έλεγα ΚΑΝΑ
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 ρώτησες αν άλλαξε η επιτροπή σου σύμφωνα με το ποστ 12;;
STAVION Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 χτες που ρωτησα δε ξεραν τιποτα στην ΥΔΟΜ
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 να ρωτήσεις στο ΣΥΠΟΘΑ (από εκεί οι πληροφορίες μου)
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 ΑΔΑ: Β4ΤΜΟΡ1Υ-ΒΘΩ 27-9-12 με την παραπάνω απόφαση -διαγράφεται και δεν υπάρχει πλέον η δικαστικός- ως πρόεδρος Η απόφαση που με αφορά ήρθε στις 4-10-12 και εκδικάζεται στις 18-10-12 (μετά από 1.5 μήνα και όχι σε ένα μήνα όπως προβλέπεται από τον 4030)
George Klitsas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Παιδιά καλησπέρα.Είμαι καινούργιος στο φορουμ και ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικη με το ΣΥΠΟΘΑ.Ο ν.4030/11 στο αρ.33 παρ 2 αναφέρει οτι ''Η προσφυγή ασκείται μέσα σε 30 ημέρες με κατάθεση στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας Δόμησης που κοινοποίησε την πράξη.'' Με το γείτονα μου που έχω θέμα άσκησε την ένσταση για την ανάκληση της άδεια του αλλά την άσκησε την 32 μέρα...κανονικά δεν είναι εκπρόθεσμη η αίτηση και απαράδεκτη;;;Σήμερα που συνεδριαζαν ειπαν πως η 30 μέρα επειδή έπεφτε Σάββατο πηγαίνει την Δευτέρα που είναι φτάνουμε τις 32 μέρες και αν είναι εκτος προθεσμίας...κουφα πράγματα!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα