acnt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 Καταρχήν, ορθότερο είναι αποστατήρας και όχι αποστάτης. Αποστάτης ήταν ο Μητσοτάκης. Mαρσέλος speaking!!!!
VIVI Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Καλημερα σε όλους Ξαναεμφανίζομαι να σας ζαλίσω λίγο ακόμη. Μίλησα με τον στατικό μου ο Οποίος θεωρεί «χαζούς» τους προβληματισμούς μου. Το μόνο που ζήτησε (το είχε κάνει από την αρχή) είναι να βάλω στα περιμετρικά τοιχία από την Κ18 έως την Κ21 2Φ16/40 (είναι η περιοχή που έχει το προβληματικό έδαφος) Αν υποθέσουμε πως η σκυροδέτηση στο κάτω μέρος δεν ήταν και η καλύτερη (μικροί αποστατήρες, λίγο λασπωμένο νεράκι…) τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, για να κοιμάμαι ήσυχη … Έχω καλουπώσει τα περιμετρικά τοιχία και ετοιμάζω την παραγγελία για τα σίδερα. Σας επισυνάπτω τις κατόψεις θεμελίωσης και υπογείου Ευχαριστώ για τον χρόνο σας sed=0.10 MRa C16 S 500 S 400 II A=0.24 πρόβλεψη ορόφου =ΟΧΙ
acnt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2008 VIVI ασχολείσαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!!!! Στα τοιχεία υπογείου έχεις Φ10/15... Και d=30!!!!!! Ελεος! Είναι ΥΠΕΡ-αρκετά!!!! Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις είναι την σχάρα των τοιχίων να την αυξήσεις σε Φ10/10 και θα έχεις...Φρούριο κι όχι σπίτι!!!
acnt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Πάντως VIVI συνέχισε με C20/25 και δώσε μεγάλη προσοχή στις αγκυρώσεις των δοκών και θα είσαι OK. Επίσης εκεί που έχεις τοιχίο d=30 με στύλο d=25, η σχάρα του τοιχίο να μπεί μέσα στον στύλο.
VIVI Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 C20/25 θα γίνει όλη η οικοδομή. Αναμεσα απο την Κ18 ΚΑΙ Κ19 έχω φεγγίτη σε όλο το μήκος του ανοίγματος (κατω από την πλάκα) και ανεστραμενο δοκάρι. Μήπως πρεπει να μειώσω το πλάτος του?
Pappos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Το οχυρό Roupel είχε πιο λίγο οπλίσμο...
VIVI Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 φωταγωγός-κουραγκλέ Το κατασκευάζουμε για να φωτίσουμε και να εξαερίσουμε υπόγειους χώρους
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα