giotaki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Καλησπέρα σε όλους... Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε περίπτωση πολυκατοικίας οροφοδιαμερισμάτων με σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας αλλά με όλα τα αυτοτελή οροφοδιαμερίσματα στο όνομα ενός μόνο ιδιοκτήτη, όταν υπάρχουν αυθαιρεσίες σε πολλούς ορόφους, πόσες αιτήσεις υποβάλλουμε στο σύστημα του ΤΕΕ? μια συνολική ή για κάθε όροφο διαφορετική??? Ευχαριστώ πολύ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αστέριος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2012 Από μία για κάθε διακριτή ιδιοκτησία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Λεμπεση 2012 αριθ. 5 και ε/α Η 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giotaki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Το λέει αυτό κάπου στη νομοθεσία εκτός από τις ε/α?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcgeo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Λεμπέση 5 β "Σε περίπτωση που υπάρχει σύσταση οριζοντίων συνιδιοκτησιών αλλά δεν έχουν γίνει μεταβιβάσεις και επομένως ανήκουν όλες σε έναν ιδιοκτήτη, μπορεί να υποβληθούν δηλώσεις χωριστά για κάθε συνιδιοκτησία ΄η μία για όλες" Επίσης σε ερώτησή μου στο αρμόδιο τμήμα της ΔΟΚ η απάντηση ήταν ότι όταν όλο το κτίριο ανήκει σε έναν ιδιοκτήτη μπορεί να γίνει μία δήλωση για όλο το κτίριο ανεξαρτητα αν έχει γίνει σύσταση ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Επίσης σε ερώτησή μου στο αρμόδιο τμήμα της ΔΟΚ η απάντηση ήταν ότι όταν όλο το κτίριο ανήκει σε έναν ιδιοκτήτη μπορεί να γίνει μία δήλωση για όλο το κτίριο ανεξαρτητα αν έχει γίνει σύσταση ή όχι. Αυτό το ρώτησες εσύ συνάδελφε; Πάντως η Η'8 δε λέει κάτι, αντιθέτως νομίζω πως ορίζει αυτό που λέει ο νόμος ήτοι μία ανά αυτοτελή ιδιοκτησία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcgeo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Νομίζω ότι αυτα που έγραψα ήταν σαφή. Δεν αναφέρθηκα στην Η8. Στην ΔΟΚ το ρώτησα εγώ δύο φορές και η απάντηση ήταν ίδια και από την Γαρδίκη και από την άλλη υπάλληλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giotaki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Ευχαριστώ παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Δε μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει αυτό; Ο νόμος λέει μία μια "για κάθε αυτοτελή ιδιοκτησία" και με τον ορισμό της αυτοτέλειας από τις Ε/Α εξάγεται μια για κάθε διηρημένη ιδιοκτησία. Πουθενά δεν αναφέρει αν έγιναν μεταβιβάσεις ή όχι μετά τη συστατική πράξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Μην προσπαθείς να καταλάβεις σε αυτόν το νόμο.Τα γυρίζουν , τα γυρίζουν για να αυξήσουν ο πελατολόγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα