sdim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Γεια σας. Έχει βγάλει κάποιος σας πιστοποιητικό CE; Ξέρετε πόσο κοστίζει; Σκέφτομαι να πιστοποιήσω ένα προϊόν και θέλω να εκτιμήσω αν αξίζει να αναθέσω σε τρίτον την πιστοποίηση ή αν είναι ακριβή διαδικασία να το βγάλω μόνος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiche Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Είναι χρονοβόρα διαδικασία γιατί χρειάζονται όλα τα σχέδια του προϊόντος και τα manuals. Λόγω των συχνών επισκέψεων των ειδικών τεχνικών του Οργανισμού Πιστοποίησης για τους ελέγχους της παραγωγικής διαδικασίας κοστίζει αρκετά. Τα έξοδα όμως είναι του εργοδότη εφόσον αυτός εκμεταλλεύεται εμπορικά το προϊόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 (edited) Αν έχω χρόνο, πόσες ώρες εκτιμάς ότι χρειάζεται; 100; 200; παραπάνω; Τα σχέδια και τα manuals υπάρχουν. Η παραγωγική διαδικασία είναι συναρμολόγηση μερικών εξαρτημάτων με το χέρι. Όλα τα εξαρτήματα έχουν πιστοποίηση CE εκτός από μερικά κομμάτια ξύλο ή πλαστικό που θα τα φτιάχνω εγώ, και θέλω να βγάλω πιστοποίηση για το προϊόν μου. Edited Οκτώβριος 2 , 2012 by sdim 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beto Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 πάρε τηλέφωνο στο ΕΒΕΤΑΜ όπου έχει συμπεριληφθεί το αρμόδιο τμήμα του ΕΛΟΤ για να σε καθοδηγήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltouar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (edited) Εργοστάσιο παρασκευάζει στηρίγματα από χάλυβα και σχάρα καλωδίων. Ζητά την πιστοποίηση CE για τα προϊόντα αυτά. Καμία ιδέα - βοήθεια?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιο συνάδελφο μοιραστεί τα φώτα του... Βαλε σε παρακαλώ την ειδικότητα στο προφίλ σου. Είναι υποχρεωτικό και χρήσιμο για να μπορούν να σου απαντήσουν ανάλογα. Didonis Edited Σεπτέμβριος 9 , 2013 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoup Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Συνάδελφοι καλησπέρα ασχολούμαι με πιστοποιήσεις ανυψωτικών μηχανημάτων σε συνεργασία με έναν φορέα. Πλέον αν δεν υπάρχει φάκελος και πιστοποίηση CE δεν μπορώ να εκδόσω πιστοποιητικό(συγκεκριμένα με ενδιαφέρουν οι γερανογέφυρες) Μήπως γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς χρειάζεται και πως μπορώ να το κάνω?? υποθέτω για να κλήση ο ΄φακελος θέλει στατική μελέτη, ηλεκτρολογική , μελέτη γήωσης Που μπορώ να βρω ακριβώς τι χρειάζετε?? οποιαδίποτε πληροφορία καλοδεχούμενη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα