Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υποβολή αίτησης για μεταπτυχιακό


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι τελειόφοιτη πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ και ενδιαφέρομαι να κάνω αίτηση για μεταπτυχιακό, και τα πανεπιστήμα που έχω υπόψην είναι το Imperial και το Delft. Υπάρχει περίπτωση να χρωσταω 3-4 εαρινά και την διπλωματική μου, όταν θα κάνω τις αιτήσεις (δηλαδη κάπου τον Απρίλιο). Εχει κάποιος παρόμοια εμπειρία να με βοηθήσει αν εχω ελπίδες και αξίζει να ξεκινήσω διαδικασια? Εχω ήδη ψάξει στους όρους των Πανεπιστημίων και λένε πως δέχονται αιτήσεις από άτομα που δεν έχουν ακόμη πτυχίο στα χέρια τους..απλά δεν ξέρω και δεν διευκρινίζουν ποσο ελαστικοί είναι απο θέμα μαθημάτων.. Να σημειώσω πως δεν χρωστάω μαθήματα που έχουν σχέση με τον τομέα του μεταπτυχιακού. Κάθε βοήθεια-πληροφορία θα με βοηθούσε πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Τις δέχονται τις αιτήσεις σου κανονικά. Είτε θα σε απορρίψουν, είτε θα σε δεχτούν υπό όρους. Δηλαδή να περάσεις τα μαθήματά, να έχεις βαθμό πτυχίου όχι κάτω από **%, και IELTS όχι κάτω από **. Έτσι έγινε και στη δική μου περίπτωση. Conditional Letter λέγεται η θετική τους απάντηση. Οπότε, αφού εκπληρωθούν αυτά που ζητούν και δεχτείς, σου στέλνουν το Unconditional Letter που είναι και το τελικό. :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.