Γιάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Είναι προφανές ότι πιθανόν να υπάρχει θέμα νομιμότητας. Επειδή όμως η δουλειά μου είναι μηχανικός και όχι δικηγόρος, συνηθίζω να συμβουλεύω τους πελάτες μου (έτσι κι εσένα) να προσπαθήσουν να "καλμάρουν", να δούνε και την άλλη πλευρά...Γι'αυτό και οι απαντήσεις μου... Επί του θέματος, προτείνω να τοποθετήσεις ένα ωραίο ρηγχόσπερμα...Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα θα "σηκωθεί" πάνω από το παράθυρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barragan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Βάλε λοιπόν 2-3 δενδράκια και θα έχεις 3-4-5 πράγματα συγχρόνως Πράσινο-ατομικότητα-καλές σχέσεις-μηδαμινά έξοδα –αποφυγή συγχύσεων-ηρεμία -κανένα τρέξιμο σε Πολεοδομίες -δικαστήρια κλπ και αυτά για 30 χρόνια γιατί ο γείτονας μπορεί να τα τακτοποίησε με τον 4014 Το εχω σκεφτεί αλλα είναι λιγο πιο συνθετο. Για να μπουν δεντρακια θα πρέπει να κολησουν σχεδον στην ακρη του τοιχείου (κατι που δεν μου κολλάει αισθητικα). επισης δεν θα τα ήθελα στην μεση του κηπου γιατί θα πιανουν χωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 (edited) οπότε αλλάζει το θέμα.. σε "διαρρύθμιση αυλής". σοφή απόφαση. https://www.google.gr/search?q=small+urban+gardens&hl=en&client=firefox-a&hs=GGg&rls=org.mozilla:el:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mOdlUNzoIcXXtAbqxYCgAw&ved=0CBsQsAQ&biw=1618&bih=1039 Edited Σεπτέμβριος 28 , 2012 by jbosdas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barragan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Είναι προφανές ότι πιθανόν να υπάρχει θέμα νομιμότητας. Επειδή όμως η δουλειά μου είναι μηχανικός και όχι δικηγόρος, συνηθίζω να συμβουλεύω τους πελάτες μου (έτσι κι εσένα) να προσπαθήσουν να "καλμάρουν", να δούνε και την άλλη πλευρά...Γι'αυτό και οι απαντήσεις μου... Επί του θέματος, προτείνω να τοποθετήσεις ένα ωραίο ρηγχόσπερμα...Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα θα "σηκωθεί" πάνω από το παράθυρο... Φιλε μου ευχαριστω για την απαντησή σου. Είμαι και ψυχραιμος και κατανοώ και τον γείτονα. Αν ήμουν κανένας δυστροπος νομιζεις θα καθομουν να το συζητουσα τωρα μαζί σας. Υπάρχει παρανομία και αν θελω τον βαζω και κλεινει τον φωταγωγό. Τελος. Απο κει και περα δεν το εχω κανει αυτο και ψαχνω άλλες λυσεις. Το φυτο που λες δεν το γνωριζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 (edited) βλέπω φρέσκο πανωσήκωμα του γείτονα (στη φώτο) παράνομο είναι; Edited Σεπτέμβριος 28 , 2012 by ΚΑΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barragan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 οπότε αλλάζει το θέμα.. σε "διαρρύθμιση αυλής". σοφή απόφαση. https://www.google.g...w=1618&bih=1039 Και παμε λιγο και στην αρχιτεκτονική... Σκεφτομαι οταν κατοικισω το σπίτι να παω την κουζίνα του στο πισω μερος (εκει που φαινεται στην φωτο 1 η κρεβατοκάμαρα). Θα ήθελα αυτος ο τοιχος να γινει σχεδον όλος τζαμαρία με θεα στην αυλή. Πως ακούγεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 (edited) βλέπω φρέσκο πανωσήκωμα του γείτονα (στη φώτο) εχεις το τηλ του να κάνουμε προσφορά? Edited Σεπτέμβριος 28 , 2012 by jbosdas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barragan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 βλέπω φρέσκο πανωσήκωμα του γείτονα (στη φώτο) παράνομο είναι; παμπάλαιο είναι......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Και παμε λιγο και στην αρχιτεκτονική... Σκεφτομαι οταν κατοικισω το σπίτι να παω την κουζίνα του στο πισω μερος (εκει που φαινεται στην φωτο 1 η κρεβατοκάμαρα). Θα ήθελα αυτος ο τοιχος να γινει σχεδον όλος τζαμαρία με θεα στην αυλή. Πως ακούγεται; πολύ καλά! έχεις και θέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barragan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 πολύ καλά! έχεις και θέα! Ελα σοβαρεψου... Λοιπον η θεα απο την μπροστινή μερια του σπιτιού δεν υπαρχει πια και δεν αξιζει... εχουν χτιστεί όλα και η πολεοδομία εχει αφήσει εναν ηλιθιο στενο δρόμο.. επομενως σκεφτομαι να γυρισω το κεντρο βαρους στον κήπο που μπορει να γίνει αψογος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts