Directionless Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2020 Καλησπέρα και καλή χρονιά, Σίγουρα εκδίδονται λόγω απώλειας (από προσωπική εμπειρία το λέω και το γιατί χρειάστηκε είναι μια άλλη ιστορία). Για έκδοση βιβλιαρίου σε νέο ασφαλισμένο, ειλικρινά δεν γνωρίζω. Εμένα μου έτυχε τέλη του 2018 και με μια φωτογραφία (συν μια υπεύθυνη δήλωση αν δεν κάνω λάθος) εκδόθηκε επιτόπου.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2020 21 minutes ago, Directionless said: Για έκδοση βιβλιαρίου σε νέο ασφαλισμένο, ειλικρινά δεν γνωρίζω Πρέπει να εκδίδουν, (είτε σε παλαιό ασφαλισμένο π.χ.λόγω απώλειας, είτε σε νέο ασφαλισμένο) διότι το ζητάνε στα Κέντρα ΕΟΠΥΥ όταν πας να καταθέσεις τα δικαιολογητικά ώστε να πιστωθούν τα ανάλογα χρήματα που έδωσες για διάφορες θεραπείες, κλπ. Αλλιώς δεν προχωράνε την διαδικασία κατά τον έλεγχο των δικαιολογητικών. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία.
zulumpo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2020 49 λεπτά πριν, Directionless said: Καλησπέρα και καλή χρονιά, Σίγουρα εκδίδονται λόγω απώλειας (από προσωπική εμπειρία το λέω και το γιατί χρειάστηκε είναι μια άλλη ιστορία). Για έκδοση βιβλιαρίου σε νέο ασφαλισμένο, ειλικρινά δεν γνωρίζω. Εμένα μου έτυχε τέλη του 2018 και με μια φωτογραφία (συν μια υπεύθυνη δήλωση αν δεν κάνω λάθος) εκδόθηκε επιτόπου. Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά επίσης, Άσχετο, τηλέφωνα εκεί στο τσμεδε, τμεδε, ή όπως το λένε, δεν τα σηκώνουν ποτέ επειδή φοβούνται το βρυσίδι ή επειδή βαριούνται.... (δεν περιμένω απάντηση)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα