corsakias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Στηνω ενα οικιακο συστημα και ειμαι στη φαση επιλογης των βασεων, Εχω προσφορες μετα απο παραγγελια μου τόσο απο aluml οσο και απο k2systems. Σε πρωτη εικονα οι εισαγωγης γερμανικες Κ2 δειχνουν ποιο ποιοτικες και με ευκολοτερη εγκατασταση, αλλα και οι ελληνικες alumil δεν φαινεται να πανε πισω παρα μονο στις λεπτομερειες θα ελεγα. Στις προσφορες οι τιμες διαφερουν κατα ~100€ με φθηνοτερη την Alumil Επειδη δεν εχω δουλεψει καμια απο τις δυο, να εμπιστευτω την alumil ή να παω στο εισαγωμενο?
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Ας βάλουμε κ κάτι ελληνικό, η αλουμιλ είναι αρκετά καλή με μεγάλη γκάμα, δες ποια σε βολεύει , παίζει πάντως κ η εξαλκο 1
kusta80 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Η αλουμιλ απο την πειρα μου ειναι απο τις ακριβοτερες ελληνικες.Σιγουρα μπορεις να βρεις αρκετα φθηνοτερες που κανουν παπαδες σε οτι κλιση θελεις και οσα τεμαχια σε οποιαδηποτε προσανατολισμο. 1
corsakias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 το συστημα μου θα τοποθετηθει επι κεραμοσκεπης, αρα κλισεις κλπ δεν παιζουν. Ποιες αλλες εταιριες μπορ να δω?Εκτος απο την εχαλκο που προανεφερε ο συναδελφος. 1
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 παιζει κ η ραμα αλλα σε γαλβανομενο μεταλλο
kusta80 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Κοιταξε και την alfa energy.Πολυ καλες τιμες και καλη εξυπηρετηση.Αναλυτικη μελετη και οχι μπακαλικα οπως η εξαλκο.
sergiON Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Δείτε και τη Deal Solar πολύ αξιόπιστοι και πολύ καλές τιμές, καινοτομίες και όλα (όταν λέμε όλα εννοούμε οοοόλα) απο αλουμίνιο.
kusta80 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Να επισημανω,μιας και ειδα για την Deal,οτι η εξαλκο παραγει τις ραγες και ολα τα υπολοιπα εξαρτηματα ειναι της Deal.Αυτες οι 2 συνεργαζονται κια μοιραζονται τα εξαρτηματα που κατασκευαζουν. Αρα οποια απο τις 2 προτιμησεις ειναι το ιδιο.
maneni Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 εγω ειχα δουλεψει την Κ2 σε βιομηχνικο πανελ και την αλουμιλ σε στεγη. Οντως η Κ2 εχει καποιες ευκολιες αλλα δεν νομιζω οτι μετρανε τοσο πολυ. Εγω θα προτεινα την αλουμιλ λογω του ειναι ελληνικη. Ενα μονο θεμα μου εχει δημιουργηδσει αρνητικες αντυπωσεις: θε΄λουν 3000μ αποσταση απο θαλλασσα για να χρησιμοποιησεις το απλο υλικο αλλοιως ζητανε ανοδιωση.
predator_c Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 και η Μεταλουμίν δίνει τις βάσεις ανοδιωμένες σε απόσταση μικρότετη των 3χλμ. από τη θάλασσα (και πολύ σωστά πιστέυω). Οι τιμές της είναι αρκετά καλές, αναλυτικά σχεδιαγράμματα βάσεων, μικρός χρόνος παράδοσης.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα