Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στηνω ενα οικιακο συστημα και ειμαι στη φαση επιλογης των βασεων, Εχω προσφορες μετα απο παραγγελια μου τόσο απο aluml οσο και απο k2systems.

Σε πρωτη εικονα οι εισαγωγης γερμανικες Κ2 δειχνουν ποιο ποιοτικες και με ευκολοτερη εγκατασταση, αλλα και οι ελληνικες alumil δεν φαινεται να πανε πισω παρα μονο στις λεπτομερειες θα ελεγα.

Στις προσφορες οι τιμες διαφερουν κατα ~100€ με φθηνοτερη την Alumil

Επειδη δεν εχω δουλεψει καμια απο τις δυο, να εμπιστευτω την alumil ή να παω στο εισαγωμενο?

Δημοσιεύτηκε

Ας βάλουμε κ κάτι ελληνικό, η αλουμιλ είναι αρκετά καλή με μεγάλη γκάμα, δες ποια σε βολεύει , παίζει πάντως κ η εξαλκο

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Η αλουμιλ απο την πειρα μου ειναι απο τις ακριβοτερες ελληνικες.Σιγουρα μπορεις να βρεις αρκετα φθηνοτερες που κανουν παπαδες σε οτι κλιση θελεις και οσα τεμαχια σε οποιαδηποτε προσανατολισμο.

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

το συστημα μου θα τοποθετηθει επι κεραμοσκεπης, αρα κλισεις κλπ δεν παιζουν. Ποιες αλλες εταιριες μπορ να δω?Εκτος απο την εχαλκο που προανεφερε ο συναδελφος.

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Κοιταξε και την alfa energy.Πολυ καλες τιμες και καλη εξυπηρετηση.Αναλυτικη μελετη και οχι μπακαλικα οπως η εξαλκο.

Δημοσιεύτηκε

Δείτε και τη Deal Solar πολύ αξιόπιστοι και πολύ καλές τιμές, καινοτομίες και όλα (όταν λέμε όλα εννοούμε οοοόλα) απο αλουμίνιο.

Δημοσιεύτηκε

Να επισημανω,μιας και ειδα για την Deal,οτι η εξαλκο παραγει τις ραγες και ολα τα υπολοιπα εξαρτηματα ειναι της Deal.Αυτες οι 2 συνεργαζονται κια μοιραζονται τα εξαρτηματα που κατασκευαζουν.

Αρα οποια απο τις 2 προτιμησεις ειναι το ιδιο.

Δημοσιεύτηκε

εγω ειχα δουλεψει την Κ2 σε βιομηχνικο πανελ και την αλουμιλ σε στεγη.

Οντως η Κ2 εχει καποιες ευκολιες αλλα δεν νομιζω οτι μετρανε τοσο πολυ.

Εγω θα προτεινα την αλουμιλ λογω του ειναι ελληνικη.

Ενα μονο θεμα μου εχει δημιουργηδσει αρνητικες αντυπωσεις: θε΄λουν 3000μ αποσταση απο θαλλασσα για να χρησιμοποιησεις το απλο υλικο αλλοιως ζητανε ανοδιωση.

Δημοσιεύτηκε

και η Μεταλουμίν δίνει τις βάσεις ανοδιωμένες σε απόσταση μικρότετη των 3χλμ. από τη θάλασσα (και πολύ σωστά πιστέυω). Οι τιμές της είναι αρκετά καλές, αναλυτικά σχεδιαγράμματα βάσεων, μικρός χρόνος παράδοσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.