AlexisPap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Αυτό θα έλεγα κι εγώ, συνάδελφε, αλλά με πρόλαβες. Οπωσδήποτε εν θερμώ, αλλιώς μπορεί να αστοχήσει λόγω αρνητικής πίεσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Ειναι λιγο μανουρα, αλλα αν ειναι καλο το συνεργειο γινεται. Και μην ξεχναμε τα γυρισματα στις γωνιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afilotimos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 (edited) Μιλατε για ασφαλτοπανο και ΚΑΤΩ απο την πλακα ??? Edited Σεπτέμβριος 30 , 2012 by afilotimos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Αν θες να εισαι εντελως οκ, καλο θα ειναι και ενα ασφαλτοπανο απο την κατω πλευρα της πλακας. Με εφαρμογη εν θεμρω. Προσωπικά τοποθετώ κι πρόσθετη θερμική προστασία των στρώσεων κάτω διότι έχουμε μεγάλα ΔΤ, ειδικά σε ψυχρές περιοχές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Η οποία όμως @Γιάννη, χρειάζεται και επαρκή αγκύρωση (λόγω του μεγάλου συνολικού βάρους) με πλαστικά βύσματα (αποφυγή γαλβανικού με τον υπάρχοντα οπλισμό) σε μία πυκνότητα 1τεμ/0,5 τ.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 (edited) Και με κολλα πλακιδιων γινεται. Καν62 Αν ειναι μεγαλο το φορτιο, εγω προτιμω χημικα αγκυρια. Η HILTI εχει μια καλη γκαμα. Edited Σεπτέμβριος 30 , 2012 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 (edited) Να φροντίζεις για τη μείωσή του @terry ... δεν είναι εποχή για hilti ... εδώ και τα πλαστικά ακριβά θα βγούνε ... Υ.Γ. κουβαρντά μου εσύ ... Edited Σεπτέμβριος 30 , 2012 by kan62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Μα και πλαστικα εγω HILTI αγοραζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα