Stella Sp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Γειά σας, Έψαξα στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό και έτσι κάνω νέο topic και ρωτάω, εάν ξέρει κανείς να μου πεί αν υπάρχει κάποια νομοθεσία σχετικά με τα μολυσμένα εδάφη, και τί εργασίες, κτίρια, χρήσεις μπορούν να γίνουν σε μολυσμένα εδάφη. Υπάρχουν κατηγορίες αυτών ανάλλογα με τη ρύπανση / επικινδυνότητα? Ευχαριστώ πτοκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charis_r Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 stella το αντικειμενο αυτο ειναι αρκετα εξειδικευμενο. Γιαυτο αλλωστε δεν ειναι και πολλες οι εταιριες στην Ελλαδα που ασχολουνται με μολυσμενα εδαφη-απολυμανσεις-εξυγιανσεις-χημικες αναλυσεις. Αν μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το τι εχεις και τι θελεις να κανεις ισως μπορεσω να σε βοηθησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
man21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 @Stella Sp Γίνε πιο συγκεκριμένη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 (edited) Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη και να κοιτάξεις σε νομοθεσίες από χώρες που έχουν εμπερία σε τέτοια ζητήματα. Η Αγγλία έχεις σίγουρα, ίσως η Ολλανδία, η Ελλάδα πάντως όχι, ακόμα. Κάνε ένα ψάξιμο στο ιντερνετ με τις λέξεις: brownfields, land contamination, land reclamation. Edited Σεπτέμβριος 29 , 2012 by Topap Link to comment Share on other sites More sharing options...
man21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Ψάξε και εδώ: http://www.usbr.gov/ U.S. Department of the Interior | Bureau of Reclamation Αν δεν έχει εδώ κάτι, δύσκολα θα βρείς αλλού. Και εδώ: http://www.usace.army.mil/ Αμερικανικό Μηχανικό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Υπάρχουν αποφάσεις-εγκύκλιοι-νόμοι κλπ σχετικά με την διάθεση υγρών αποβλήτων σε κάθε περιοχή. Για παράδειγμα, ο Ασωπός ήταν αγωγός αποβλήτων με διάταξη από την χούντα η οποία τροποποιήθηκε μόλις το 2008 (αν θυμάμαι καλά). Η υπεδάφια διάθεση νομίζω έχει απαγορευτεί παντού. Αν ρωτάς για άλλο λόγο πρέπει να διευκρινίσεις περισσότερο που είπαν και οι άλλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 (edited) http://www.intergeo....asp?pid=52&gr=1 (Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία) και γίνε περισσότερο συγκεκριμένη Edited Σεπτέμβριος 29 , 2012 by ZaXoYs Link to comment Share on other sites More sharing options...
charis_r Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 (edited) zaxoys +1 και απο μενα. Αυτη την εταιρια θα προτεινα και εγω. Εχει παραρτημα και σε Θεσσαλονικη και σε Αθηνα. Εγω τυχαινει να εχω καλες σχεσεις με την εταιρια αν χρειαστεις περισσοτερες πληροφοριες (δεν κανω διαφημηση, απλα ειναι απο τις ελαχιστες εταιριες που ασχολουνται με το αντικειμενο στην ελλαδα). Και παλι γινε πιο συγκεκριμενη οπως αναφεραμε 7 ατομα πιο πανω. Edited Σεπτέμβριος 30 , 2012 by charis_r Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiche Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Εγώ θα πρότεινα να πάει στο ΕΚΕΦΕ πρώτα γιατί μπορεί να υπάρχει ραδιενέργεια στην περιοχή που μελετάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Επίσης η συνάδελφος φαντάζομαι εννοεί ρυπασμένα εδάφη και όχι μολυσμένα, μην μπερδεύουμε την ρύπανση με την μόλυνση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα