dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Πως είναι καταχωρημένα (η θέρμανση και το boiler) στο έντυπο των κοινοχρήστων ? Για δώσε μας να καταλάβουμε ...
panagism9 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Πως είναι καταχωρημένα (η θέρμανση και το boiler) στο έντυπο των κοινοχρήστων ? Για δώσε μας να καταλάβουμε ... η κατοικια ειναι σε επαρχια και ποτε δεν χρηστηκε να βγαζουμε κοινοχρηστα.Τωρα αλλαξαν καποια πραγματα και χρειαζεται να βγαινουν κοινοχρηστα.Ειναι δηλαδη πρωτη φορα.Τα διαμερισματα ειναι 5.
panagism9 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 η κατοικια ειναι σε επαρχια και ποτε δεν χρηστηκε να βγαζουμε κοινοχρηστα.Τωρα αλλαξαν καποια πραγματα και χρειαζεται να βγαινουν κοινοχρηστα.Ειναι δηλαδη πρωτη φορα.Τα διαμερισματα ειναι 5. καποιος τροπος για να βγαζω τα κοινοχρηστα στην θερμανση?
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Μπορείς να κατεβάσεις αυτό το αρχείο excel από τα downloads του φόρουμ. Το ότι το κτίριο είναι σε επαρχία, τη σχέση έχει;
panagism9 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2013 καμια απολυτως σημασια απλα ειναι η πρωτη φορα που θα γινει αυτο περι κοινοχρηστων
topeng Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Παιδιά καλημέρα κι από εμένα! Μια ερώτηση για τον επιμερισμό των δαπανών Στην πολυκατοικία μου ήμαστε 5 διαμερίσματα, 4 τα οποία κατοικούνται και 1 το οποίο είναι μη κατοικίσιμο, έχει χτιστεί αλλά δεν κατοικείτε,ούτε και νοικιάζεται. Με βάση την μελέτη θερμομόνωσης προσδιόρισα τις συνολικές δαπάνες για τα 5 διαμερίσματα. Για το μη κατοικίσιμο προσδιορίζεται ένα πάγιο 45 ευρώ στα 500ευρώ πετρέλαιο. Αυτό πως να το κατανείμω?? 1. Με βάση τις ώρες που έχουμε κάψει ο καθένας?? 2. καποια ιδέα??
topeng Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 3. Παιδιά σκέφτομαι την παράμετρο εi για το 5ο διαμέρισμα να την βάλω μηδενική ώστε να μην υπολογίζεται καθόλου στον καταμερισμό των δαπανών. Στέκει αυτό??
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Με βάση την μελέτη θερμομόνωσης προσδιόρισα τις συνολικές δαπάνες για τα 5 διαμερίσματα. Συνάδελφε, ο επιμερισμός των δαπανών θέρμανσης, γίνεται μέσω της μελέτης απωλειών του κτηρίου και στη συνεχεια απο την κατανομή δαοανών θέρμανσης (το έχω γράψει και σε άλλο θέμα σχετικά με την κατανομή δαπανών, ψάξε να το βρείς) 3. Παιδιά σκέφτομαι την παράμετρο εi για το 5ο διαμέρισμα να την βάλω μηδενική ώστε να μην υπολογίζεται καθόλου στον καταμερισμό των δαπανών. Στέκει αυτό?? Αν υπάρχει μελέτη κατανομής δαπανών στο κτήριο, δεν μπορείς να βάλεις 0 σε κανένα διαμέρισμα Πάντα υπάρχει ένα min ποσό (επι της %) που πληρώνει κάθε διαμέρισμα, ανεξάρτητα αν κάνει χρήση ή όχι του συστήματος θέρμανσης
topeng Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 συναδελφε dib Δηλ τα 45 ευρώ ποιος θα τα πληρώσει?, δεν έχει ούτε σώματα το διαμέρισμα που σου λέω και ο ιδιοκτήτης είναι στο εξωτερικό. Να του τα αφαιρούμε από το ενοίκιο??? Μου φαίνεται παράλογο!!! Θεωρώ ότι ο υπολογισμός θα πρέπει να γίνει μόνο στα τέσσερα διαμερίσματα, αλλά και πάλι δεν ξέρω...
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Δεν έχει σημασία αν δεν έχει σώματα, γιατί με κάποιο τρόπο, ο 5ος όροφος (που δεν έχει σώματα) ζεστένεται απο την οροφή του 4ου Συνεπώς θα πρέπει να πληρώσει το πάγιο (%) (το fi*ei) που του αναλογεί
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα