mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Πηγα σημερα το πρωι στο φαρμακειο και μου ειπε η φαρμακοποιος οτι αποσημερα δεν εκτελουνται συνταγες ΤΣΜΕΔΕ,γνωριζει κανεις κατι γι αυτο;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 σοβαρότατο θέμα (αν αληθεύει) Για να δω ποιός γνωρίζει τι και πως (μας ενδιαφέρει άμεσα όλους-κράτα μας ενήμερους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 εμένα το Σαββάτο σε φαρμακείο που περασαν ηλεκτρονικά το εμβόλιο για τον γιο μου χωρις να μου αναφέρουν κάτι Το πλήρωσα και θα στείλω τα δικαιολογητικά στο τοπικό γραφείο του ΤΣΜΕΔΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 ισχυει απο σημερα,που ανεστειλαν τις κινητοποιησεις για ΕΟΠΥΥ... ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ... ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ταχουν βρει με το κρατος και οποτε δεν εχουν λεφτα τα ταμεια τα παιρνουν απευθειας πο τους πολιτες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 http://www.pharmacorner.gr/to-farmakeio/asfalistika-tameia/8305-fsa-se-poia-tameia-den-ektelountai-epi-pistosei-syntages-apo-1102012.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 (edited) σε δική μου περίπτωση στα μέσα Ιουλίου , φαρμακείο μου είπε ότι δεν εκτελεί συνταγές ΤΣΜΕΔΕ (το οποίο στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση των γιατρών δεν υπάρχει σαν ΤΣΜΕΔΕ αλλά σαν Τ.Υ.Μ.Ε.Δ.Ε), στο δίπλα φαρμακείο όμως εκτελούνταν... edit: αν τώρα γενικεύτηκε το κακό, δεν το γνωρίζω... Edited Οκτώβριος 1 , 2012 by ΑΕΚΤΖΙΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Μόνο για Αττική καταλαβαίνω απο το sait του συναδέλφου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 πως παιρνουμε τα λεφτα απο το ταμειο τωρα που δεν εκτελουνται συνταγες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 παιδια δεν πηρε κανεις φαρμακα αυτη τη βδομαδα; σφυζουμε απο υγεια βλεπω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Παίδες, ειμαι στο τσμέδε κανα 2 χρόνια και δεν εχω κόψει ούτε ενα χαρτάκι για οτιδήποτε. Ετσι και χρειαστεί να παρω κατι και το πληρώσω, κυριολεκτικά θα μου τη δώσει πάρα πολύ άσχημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα