Kapa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 (edited) Κι εγώ που είμαι 20 χρόνια στο ΤΣΜΕΔΕ.... τα μόνα που έχω πάρει από τον Κλάδο Υγείας ήταν τα επιδόματα τοκετού για τις δυο γέννες (η τελευταία προ 17 ετών....). Σχετικά πρόσφατα που άλλαξα τα βιβλιάρια με τα καινούργια.... άθικτα τα παρέδωσα τα παλιά... Edit: Ξέχασα και τις κατασκηνώσεις που έστελνα τα παιδιά.... That's all.... Edited Οκτώβριος 3 , 2012 by Kapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 kana και γω ειμαι 25 χρονια,ολα αρχισαν πριν 2 χρονια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Μακάρι παιδιά, να είμαστε υγιείς και να πάνε στο διάολο αυτοί μαζί με τα χαρτάκια τους... Τι να πώ άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Και εγώ την πάτησα...πλήρωσα ένα παιδικό εμβόλιο 90 Ε...Μόνο που δεν με κυνήγησε ο φαρμακοποιός που είμαι από το ΤΣΜΕΔΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Χθες στη Θεσσαλονίκη μου εκτέλεσαν κανονικά συνταγή από Τ.Υ.Μ.Ε.Δ.Ε. Το ΤΥΜΕΔΕ να το λέτε στους γιατρούς γιατί ψάχνουν ΤΣΜΕΔΕ μέσα στο σύστημα... Μπορεί να χάσεις και κανά μισάωρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikmmech Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Με την ευκαιρία : Το Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. είναι πλέον ΤΣ.Μ.Ε.Δ.Ε. = ΤομέαΣ Μηχανικών και Ε.Δ.Ε του Ε.Τ.Α.Α. Και το Τ.Υ.Μ.Ε.Δ.Ε. = Τομέας Υγείας Μηχανικών και Ε.Δ.Ε. του Ε.Τ.Α.Α.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Οικονομία στην τελεία ε? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
achille Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Επιβεβαιώνω ότι στην Αθήνα δεν εκτελούν συνταγές ΤΣΜΕΔΕ στα φαρμακεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 παντως μπραβο παιδια ,μονο εγω και ο achille πηγαμε στο φαρμακειο!!!! ολοι οι αλλοι χαιρουν ακρας υγειας!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gedrag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Που να μπούμε στον ΕΟΠΥΥ δηλαδή!!! Ουρές στα παραρτήματα του ΤΣΜΕΔΕ για κατάθεση αποδείξεων φαρμακείων. Πλάκα πλάκα ξέρει κανείς αν θα καταθέτουμε αποδείξεις όντως στο ΤΣΜΕΔΕ ή σε τίποτα γραφεία του ΕΟΠΥΥ? Γιατί κακά τα ψέμματα εκεί οδηγούμαστε δυστυχώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα