Alessio Δημοσιεύτηκε January 8, 2023 at 05:32 μμ Δημοσιεύτηκε January 8, 2023 at 05:32 μμ Ευχαριστώ αμφότερους @Pavlos33 @ppanag για την απάντηση. Καλή χρονιά με υγεία!
Artemiscv Δημοσιεύτηκε April 6, 2025 at 10:01 πμ Δημοσιεύτηκε April 6, 2025 at 10:01 πμ Καλημέρα συνάδελφοι, έχει ερωτηθεί και στο παρελθόν αλλά επειδή μου το ζήτησε συμβολαιογράφος θα ήθελα μια επιβεβαίωση. Για αποδοχή κληρονομιάς δεν απαιτείται νέο εξαρτημένο τοπογραφικό, σωστά; .Υπάρχει ένα τοπογραφικό του 1999 από τότε που είχα αγοράσει ο μακαρίτης το ακίνητο. Τώρα έχουν γίνει κάποιες μικρές αυθαιρεσίες βέβαια αλλά επειδή δεν θα ήθελα να μπλέξω με το συγκεκριμένο, αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποια εγκύκλιος των συμβολαιογράφων που να αναφέρει ότι για την αποδοχή δεν απαιτείται εξαρτημένο τοπογραφικό ώστε να προχωρήσουν με το παλιό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε April 6, 2025 at 01:03 μμ Δημοσιεύτηκε April 6, 2025 at 01:03 μμ - Για τί ακινητο προκειται; - Τι αυθαιρεσιες εχει;
Artemiscv Δημοσιεύτηκε April 6, 2025 at 06:50 μμ Δημοσιεύτηκε April 6, 2025 at 06:50 μμ Πρόκειται για κατοικία εντός οικισμού και οι αυθαιρεσίες αφορούν σε προσθήκη κατ' επέκταση εκτός των άλλων τώρα που το ξαναείδα..
nbr Δημοσιεύτηκε April 7, 2025 at 07:11 πμ Δημοσιεύτηκε April 7, 2025 at 07:11 πμ (edited) Καλημέρα σε όλους. Αν διαβάσεις όλα αυτά που έγραψες σαν ένας ουδέτερος παρατηρητής (όπως εγώ) τι εντύπωση θα αποκόμιζες? Μας λες αρχικά πως οι αυθαιρεσίες είναι .... "μικρές" αλλά κοντά στις μικρές (?) υπάρχουν και ...." επεκτάσεις κτιρίου".... Αρα? Το τοπογραφικό που έχεις στα χέρια δεν δίνει με ακρίβεια την υπάρχουσα κατάσταση. Και η αποδοχή κληρονομιάς είναι μία μεταβίβαση. Δεν πρέπει λοιπόν το τοπογραφικό που θα έχει μπροστά του ο συμβολαιογράφος να δείχνει, με ακρίβεια, την υπάρχουσα κατάσταση του οικοπέδου και των κτισμάτων που βρίσκονται σ' αυτό? (απλά ρωτάω και 'γω, με την σειρά μου.) δεν χρειαζ. τοπογραφικά Ν4178_13 αρθρο 3.doc Edited April 7, 2025 at 07:34 πμ by nbr
Artemiscv Δημοσιεύτηκε April 7, 2025 at 08:38 πμ Δημοσιεύτηκε April 7, 2025 at 08:38 πμ Καλημέρα, αρχικά είχα εντοπίσει μόνο μια μικρή πέργκολα και κάτι αλλαγές στα ανοίγματα γιατί δεν είχα πάει να μετρήσω. Χθες όμως που πήγα να το τσεκάρω είδα ότι έχει μεγαλώσει και η μια πλευρά κατά μισό μέτρο οπότε άκυρο το ερώτημα μου..ευχαριστώ πάντως!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα