architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Καλά... φεύγουμε τελείως off topic, αλλά θα το ρωτήσω: Το 26% που λένε για φορολόγηση των φοροφυγάδων ε.ε. θα ισχύσει και για τα τεκμήριά τους??? Δηλαδή εάν εγώ φέτος είμαι κάτω από τα τεκμήρια, θα μου (το) βάλουν 26% στα τεκμήρια?!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 (edited) Ναι!!!! Edited Νοέμβριος 19 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Είσαι καλά;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Είσαι καλά;;;;;;; Βγήκα λίγο έξω στο μπαλκόνι του γραφείου... Πήρα βαθιά ανάσα και κοίταξα κάτω... 2ος όροφος... Μάλλον για κανένα σπασμένο πόδι-χέρι... Δεν έχω πληρώσει ΤΣΜΕΔΕ... Δεν είμαστε για νοσοκομεία... Ξαναμπήκα μέσα... Το φανταζόμουν το "Ναι"... αλλά δεν ήθελα να είναι αλήθεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris1982 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Τα τεκμηρια παντως θα αλλαξουν προς τα κατω. Ηδη η Κυβερνηση επεξεργαζεται σχεδιο ετσι ωστε να γινουν πιο δικαια. Υπολογιζεται η μειωση θα ειναι περιπου 40% οσον αφορα τα αυτοκινητα και 25% οσον αφορα τα ακινητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kioanni Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Ναι και σωθήκαμε...!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim10 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Ξεφορτωθείτε τεκμήρια στις γυναίκες σας. Αν δεν έχετε γυναίκες, παντρευτείτε κατά προτίμηση δημόσιο υπάλληλο που να μην την πιάνει ή διαθεσιμότητα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Θα μας τα πάρουν από παντού! Δεν υπάρχει έλεος! Τα θέλαμε και τα ...πάθαμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Καλά... βλέπω τα Χριστούγεννα να πηγαίνω δώρο πίσω στους γονείς μου το αυτοκίνητό μου. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Καλά... βλέπω τα Χριστούγεννα να πηγαίνω δώρο πίσω στους γονείς μου το αυτοκίνητό μου. Προσωπικά μας βλέπω να επιστρέφουμε οικογενειακός στους γονείς μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα