giorgosv Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Τα τεκμηρια παντως θα αλλαξουν προς τα κατω. Ηδη η Κυβερνηση επεξεργαζεται σχεδιο ετσι ωστε να γινουν πιο δικαια. Υπολογιζεται η μειωση θα ειναι περιπου 40% οσον αφορα τα αυτοκινητα και 25% οσον αφορα τα ακινητα. Μα εδώ δεν συζητάμε για αυτά τα τεκμήρια. Μιλάμε για τα επαγγελματικά. Δηλ είσαι ΠΜ στην επαρχία, θα βγάζεις τόσα (πχ 25000) το χρόνο θες δε θές και θα φορολογείσαι σε αυτά!Μιλάμε για παράνοια.. Θα μου πεις κάτι πρέπει να γίνει με τις ΑΠΥ γιατι αν κόβουν όλοι το 20% της πραγματικής αμοιβής για να φορολογούνται λίγο τότε δεν πιστέυω να κρατήσει πολύ το παραμύθι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris1982 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 (edited) Μα εδώ δεν συζητάμε για αυτά τα τεκμήρια. Μιλάμε για τα επαγγελματικά. Δηλ είσαι ΠΜ στην επαρχία, θα βγάζεις τόσα (πχ 25000) το χρόνο θες δε θές και θα φορολογείσαι σε αυτά!Μιλάμε για παράνοια.. Φιλε τα επαγγελματικα τεκμηρια δεν νομιζω να εφαρμοστηκαν σε κανεναν ποτε στην πραξη. Εγω δεν ξερω κανεναν στο περιβαλλον μου παντως που να αυξηθηκε η φορολογητεα του υλη λογω επαγγελματος και τοπου εξασκησης δραστηριοτητας. Οι περισσοτεροι απο τα τεκμηρια διαβιωσης ειναι που την "πατανε". Edited Νοέμβριος 19 , 2012 by thodoris1982 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosv Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Δεν έχουν εφαρμοστεί αλλά είχε ακουστεί παλιότερα οπότε δεν θα μου έκανε εντύπωση να το εφαρμόζανε. έδω έχουν κάνει άλλα και άλλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Προσωπικά μας βλέπω να επιστρέφουμε οικογενειακός στους γονείς μας... Κατι ηξερα κι εγω και δεν εφυγα ποτε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harisma23 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Συνάδελφοι, εγώ ψάχνω να καταλάβω κάτι: Είναι δυνατόν ο επαγγελματικός μας φορέας, ο θεματοφύλακας και προστάτης των επαγγελματικών δικαιωμάτων μας, να συνεχίζει να υπολογίζει αυθαιρέτως την εισφορά υπέρ του, η οποία έχει καταργηθεί με νόμο, μπας και κάποιοι γελαστούν και την πληρώσουν στην ΕΤΕ; Ελλάς, το μεγαλείο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Άστο συνάδελφε μην το ψάχνεις και μην περιμένεις τίποτα καλύτερο. Εγώ κατέθεσα για τρεις αδειούλες και 1 αυθαίρετο χωρίς εισφ. ΤΕΕ. Στην τράπεζα εννοείτε ότι ψάχτηκαν λιγάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 (edited) Το ΤΕΕ λειτουργει υπερ του μηχανικου και μονο. Δεν εχει καμια σχεση με καρεκλες και προσωπικες βλεψεις. Σε παρακαλω λιγα τα λογια σου. ΝΑΙ στις κινητοποιησεις, ΕΞΩ οι απεργοσπαστες.!!! :-) Edited Νοέμβριος 20 , 2012 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Αλλά όχι το Σάββατο... έχουν και παιδιά να δούνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Την Κυριακή θέλεις να πεις, το Σάββατο είναι εργάσιμη ημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Απ' ότι θυμάμαι ο ΠΠΠΠρόεδρός μας είχε κάνει παράπονα για Σάββατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα