tzeno Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Η πλακα ειναι πως παραδεχονται πως ειναι απλα μια προσωπικη επιστολη και οχι του ΔΣ του ΤΕΕ και πως το ΤΕΕ δεν μπορει να τους υποχρεωσει να κανουν οτιδηποτε!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δεν είναι "πλάκα", αλλά μας κάνουν .....ενσυνειδήτως "καψόνι"!!!!!!
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Το καλυτερο ειναι καταγγελια στον Ευαγγελατο, στον Παπαδημητριου, στην Τροικα , στον Γρυλλακη και στον Παραδια. Εκει να δεις καψονι!!!!
Arche Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 χέζονται οι καρεκλοκένταυροι, θα χάσει τη μίζα το ΤΕΕ που τη δουλεύει και λίγο ας πούμε, αν δε χρήζει κρατικών επιχορηγήσεων, και δεν χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης τα παιδιά του, που διορίζονται κιόλας, σε ανοικτούς διαγωνισμούς, μα υατό πως το αφήνετε, πάνω τους ρε, επίθεση monsuno!Kai μεις χεστήκαμε για το ΤΕΕ και τα 30€, ρε πληρώντε να τελειώντε αλλοιώς ψάχτα, η ΤΡΟΙΚΑ θα στα πάρει αλοιώς, γιατί εσύ τι νόμιζες, ότι δε θα στα πάρει το ΤΕΕ και δε θα στα πάρει ούτε η Τροκα!!!!!!!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Αυτόν τον μ@λάκα που ...γρυλίζει γιατί τον έβαλες;;;;;; Με IQ μελιτζάνας τι έχεις να περιμένεις;;;;;
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 (edited) Θα τον κανει το σαματα του. Μονο γιαυτο ειναι. ΥΓ. το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι? Οταν το IQ μελιτζανα εχει απεναντι το IQ στιφτη (πες το και Σπιρτζη αν θες) Και το δευτερο IQ δεν μπορει να συνταξει μια προταση με Υποκειμενο-Ρημα-Αντικειμενο. Εκει να δεις μουτζες που θελουμε. Edited Μάιος 30 , 2013 by terry
dpsemmas Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Χώστε!!!!!!!!! Έχω δύο ώρες το τηλέφωνο ανοιχτό για να ρωτήσω κάτι στο ΤΕΕ και ακόμη περιμένω!!!!! Να μου χαθούνε!!
tzeno Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Μολις εστειλα email στο ΥΠΕΚΑ με ερωτημα για την επιστολη του προεδραρα μας!!!Πιστευεται πως θα μου απαντησουν? και αν ναι, πότε???
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα