ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 ssouanis την παλιά την ήξερα την νέα όχι
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 (edited) Την είχε αναρτήσει ο συνάδελφος christos7 (γαύρος λογικά) εδώ. Edited Ιούνιος 28 , 2013 by ssouanis
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 (edited) Εμένα ήδη έγινε αποδεκτό το έγγραφο που κοινοποίησα εγώ στην ΥΔ της πόλης μου αφού το κατέβασα , ύστερα από την ανάρτηση του Γιάννη και δεν πλήρωσα και εγώ και συνάδελφος το 2% υπέρ ΤΕΕ που ζήταγε βάση του εγγράφου του ΤΕΕ η ΥΔ Επομένως άλλη μια συμβολή του φόρουμ στην άμεση ενημέρωσή μας Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ για αυτό γιατί όπως και να έχει το 2% ήταν ένα σημαντικό έσοδο για το ΤΕΕ και εγώ παρά τα προβλήματα του ΤΕΕ θεωρώ σημαντική την λειτουργία του για εμάς του μηχανικούς (ξέρω ότι πολλοί συνάδελφοι δεν συμφωνούν με αυτό) Edited Ιούλιος 5 , 2013 by Manolis gon 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου για το ΤΕΕ, όχι όμως αυτού του συγκεκριμένου ΤΕΕ!!!!!
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Μαζί σας. Το ΤΕΕ έπρεπε να λειτουργεί πραγματικά ως σύμβουλος του Κράτος και να διασφάλιζε ποιότητα για τα μέλη του. Ποιότητα εργασίας. Να τα πούμε πάλι; Έλεγχο για τα ΠΕΑ μαϊμού, να μοιράζει το ποσό του 2% στα μέλη του για αγορά λογισμικού, υπολογιστών, σεμινάρια κτλ, και πολλά πολλά άλλα. Τραγικά πολλά και απλά πράγματα. Αλλά διάλεξαν το μοίρασμα μεταξύ τους... Για αυτό δε θα βρουν ούτε έναν μηχανικό να κλάψει για το συγκεκριμένο ΤΕΕ.... 2
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Εγώ περιμένω να δω τις .....στάχτες του, για ν' αρχίζω να ελπίζω στην ....αναγέννησή του!!!
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 (edited) μα ολοι μας ειμαστε το τεε,δεν συμμετεχουμε ομως και να τα αποτελεσματα..... θα μπορουσε να βγαλει τωρα (ενω εμεις περιμενουμε τον νομο για τα αυθαιρετα) μαυρο το τεε οπως η ερτ και οχι απο μαγκια,αλλα απο ελλειψη πορων....τοτε τι θα κανουμε? Edited Ιούνιος 28 , 2013 by mixyak790
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 μα ολοι μας ειμαστε το τεε,..... Εγώ δεν είμαι! Βγάλε με απέξω.....
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 μα ολοι μας ειμαστε το τεε, όλοι μας θα έπρεπε να είμαστε το ΤΕΕ. Αλλά κάποιοι διάλεξαν άλλο δρόμο... και αυτοί οι κάποιοι είναι αυτοί που μπλέχτηκαν με αυτό...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Και τώρα πονάει πολύ που αλλάζουν τα δεδομένα τους......
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα