Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βιομηχανικό κτίριο.


TERIE

Recommended Posts

Όταν ο βιομηχανικος Ν.3325/2005 λεει ότι « η ανέγερση των κτιρίων των δραστηριοτήτων του ν.3325/2005, δηλαδή των βιομηχανικών-βιοτεχνικών εγκαταστάσεων, των επαγγελματικών εργαστηρίων, των αποθηκών και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων παροχής υπηρεσιών, γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις για τα βιομηχανικά κτίρια» εννοει ότι πρεπει να ανατρεξω στους ορους δομησης για τα βιομηχανικα κτιρια ή κατι άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι εννοεί αυτό. π.χ. για τα εκτός σχεδίου ισχύει η παράγραφος του νόμου για την δόμηση εκτός σχεδίου και του ειδικού άρθρου για τα βιομηχανικά κτίρια...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ. Να υποθέσω ακόμα ότι η κατασκευή μιας επιχείρησης (ζαχαροπλαστείο) εφόσον υπερβαίνει τα 22kw και υπάγεται στο N.3325/2005 χρειάζεται βιομηχανικό κτίριο εκτός σχεδίου , γιατί εντός σχεδίου προφανώς δεν θα επιτρέπεται ?

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλετε να κάνετε αλλά θα σας πω μερικές γενικές συμβουλές:

Τα ΦΕΚ των σχεδίων πολής αναφέρουν αναλυτικά τις χρήσεις γης. Το ζαχαροπλαστείο κατά πάσα πιθανότητα θεωρείται "εργαστήριο χαμηλής όχλησης" που συνήθως επιτρέπονται.

Για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε διαδικασία όμως θα πρέπει να συννενοηθείτε με αρμόδιο μηχανικό. Εν προκειμένω αν θέλετε να μετατρέψετε έναν υπάρχοντα νόμιμα αδειοδοτημένο χώρο σε ζαχαροπλαστείο, πρέπει να απευθυνθείτε σε πολιτικό ή αρχιτέκτονα μηχανικό για την άδεια αλλαγής χρήσης και σε μηχανολόγο για την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας (αν απαιτείται).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.