Barragan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Φωνάζεις τον περγκολά και στην βάζει.
tassos9794 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Χωρίς άδεια ? Tα αυτονόητα τα ξέρω. Εύχαριστω πάντος.
Barragan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 (edited) Ναι καλα... -1.... Δεν κοιτανε τα τερατουργήματα και τα αυθαίρετα που έχουν φτιάξει οι .."γύρω".. η πέργκολα θα τους πειράξει και θα τους χαλάσει την αισθητική............ Χωρίς άδεια ? Ρε παιδιά να ρωτήσω κατι μεταξύ μας τωρα.... υπάρχουν πολλοί που έχουν βαλει περγκολες με αδειες απο πολεοδομία; Ρωταω μηπως αν παει ο ανθρωπος και ζητήσει αδεια για περγκολα τον παρουν στο ψιλό στην πολεοδομία........ Edited Οκτώβριος 10 , 2012 by Barragan
tassos9794 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 (edited) Έχεις δίκιο και μάλλον σε πνίγει, πάντως καταντάμε γραφικοί να συζητάμε για το τι κάνουν οι περισσότεροι . Μου φτάνει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο , από καταγγελίες και πρόστιμα, έχω άλλα θέματα να λύσω. Edited Οκτώβριος 10 , 2012 by tassos9794
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Παρακαλώ μην ποστάρετε off topic και μην συζητάτε ενέργειες εκτός νόμου. Τα εκτός θέματος μηνύματα θα διαγραφούν. Γιάννης
yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 tassos νομίζω την καλύτερη λύση στην έδωσε ο dimitris στα προηγούμενα post. Το σημείο που δείχνεις στη φωτό είναι κάποια veranta αν κατάλαβα καλά... Δυστυχώς, δίχως να έχει μελετήσει κάποιος τα σχέδια δεν μπορεί να σου πει εάν δικαιούσαι να δημιουργήσεις νόμιμα κλειστό χώρο εκεί. Το πιθανότερο πάντως είναι να μην μπορείς να κάνεις καμία παρέμβαση εκτός από το να κατασκευάσεις κάποια πέργκολα, μια κατασκευή δηλαδή διάτρητη ως προς την οροφή της και αυτό δεν ξέρω εάν εξυπηρετεί την αποθήκευση αντικειμένων που αναφέρεις. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και η πέργκολα, απαιτεί κάποια πολεοδομική διαδικασία ως προς την άδεια της. Εάν νομίζεις ότι μια τέτοια κατασκευή σε εξυπηρετεί, καλύτερα να επικοινωνήσεις με το μηχανικό σου για τις λεπτομέρειες ως προς τη διαδικασία της άδειας. Κλειστός αποθηκευτικός χώρος όπως τον φαντάζεσαι, το θεωρώ απίθανο να δημιουργείται νόμιμα.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Αν έχει υπόλοιπο δόμησης, όγκου κλπ μπορεί να κάνει κλειστό χώρο με οικοδομική άδεια προσθήκης. Αν θέλει πέργκολα, μπορεί και με άδεια μικρής κλίμακας Αν δεν γίνει όμως έλεγχος της οικοδομικής άδειας και αυτοψία στην υφιστάμενη κατάσταση από μηχανικό δεν μπορεί να δοθεί απάντηση. Τζάμπα συζητάμε!
tassos9794 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Σας ευχαριστώ όλους έμαθα αυτά που πρέπει για την ώρα . Τώρα δεν είμαι τελείως άσχετος , απλά άσχετος , γιατί υπάρχουν πολλοί έξυπνοι στην αγορά . Ο μηχανικός θα με διαφωτίσει αφού κάνει μια αυτοψία του χώρου και δει τα σχέδια . :-)
yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Ο μηχανικός θα με διαφωτίσει αφού κάνει μια αυτοψία του χώρου και δει τα σχέδια . well done!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα