crisge Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 ευχαριστω εκ των προτερων συναδελφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
polytelik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Μια παρατήρηση! όταν ραπορτάρουμε συντεταγμένες μας μεγενθύνει το σχέδιο 1000000 φορές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Πως προέκυψε πάλι αυτό ; Δοκίμασες να κάνεις plot ; Αν θέλεις ανέβασε κάποια εικόνα ή κάποιο σχέδιο σαν συνημμένο ώστε να δούμε περί τίνος πρόκειται ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
polytelik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Πως προέκυψε πάλι αυτό ; Δοκίμασες να κάνεις plot ; Αν θέλεις ανέβασε κάποια εικόνα ή κάποιο σχέδιο σαν συνημμένο ώστε να δούμε περί τίνος πρόκειται ... Όταν κάνω δεξί κλίκ properties με επιλεγμένη την polyline που έχω φέρει στα σημεία που έχω εισάγει με το raport μου βγάζει εμβαδό και συντεταγμένες πολλαπλάσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Αυτό ειναι αξιο ερεύνης. Ανέβασε ενα αρχείο να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polytelik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Μόνο αυτό μπορώ να ανεβάσω. το αρχείο που βγήκε από το raport είναι πολύ μεγάλο και δεν το ανεβάζει λόγω του πολλαπλάσιου του μεγέθους!! Drawing8.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 (edited) ανεβάζω μια νέα έκδοση για άλλο σφάλμα polytelik στο combobox επιλέγεις τη σωστή μορφή? παρακαλώ τους διαχειριστές να αλλάξουν το πρώτο μηνυμα Edit: Ενημερώθηκε το αρχείο. (Gousgounis) Raport.rar Edited Νοέμβριος 1 , 2012 by Gousgounis Link to comment Share on other sites More sharing options...
polytelik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 τη σωστή μορφή επιλέγω. όταν θέλω να βάλω χ,y επιλέγω το αντίστοιχο. σίγουρα κάτι φταίει με τις μονάδες μέτρησης γτ εάν βάλεις τον κέρσορα σου σε ένα οποιοδήποτε σημείο σου βγάζει συντεταγμένες πολλαπλάσιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 άρα είναι θέμα autocad εγώ ραπόρταρα το αρχείο σου και ήταν όλα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
polytelik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 πως γίνεται όταν εισάγω συντεταγμένες με μια polyline να έχω το σωστό εμβαδό και τις σωστές συντεταγμένες και με το raport να μου βγαίνει πολλαπλάσιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα