Popular Post chrisven Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Popular Post Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 (edited) ανεβάζω μια εφαρμογούλα που έφτιαξα για το ραπορτάρισμα σημείων στο AutoCAD επειδή δεν είμαι και κανένας τρελός προγραμματιστής, δοκιμάστε το και αν έχουμε κανένα πρόβλημα εδώ είμαστε να το λύσουμε υπενθυμίζω ότι ανέβασα και μια ψιλοβελτίωση για την εξαγωγή ορθοφωτο από Κτηματολόγιο http://www.michaniko... Raport.rar Edited Νοέμβριος 1 , 2012 by Gousgounis 3 2 16
gvarth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Θερμά συγχαρητήρια συνάδελφε . Ευχαριστώ για την προσφορά σου .
chrisven Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Γιώργο είσαι ο πρώτος διδάξας.....
gvarth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Γιώργο είσαι ο πρώτος διδάξας..... Οχι βέβαια . Υπάρχουν αξιόλογοι συνάδελφοι που προσφέρουν τουλάχιστον 2 χρόνια πριν μπώ . Αν όχι με προγράμματα , σίγουρα με χρήσιμες συμβουλές και εύστοχο σχολιασμό . Σε ευχαριστώ όμως για τα καλά σου λόγια. Με παροτρύνεις φίλε μου να "σκαλίσω" το αρχείο μου και να ανεβάσω κάτι αντίστοιχο που είχα κάνει με τα σημεία περασμένα στο Excel και το Autocad ανοικτό να περιμένει να δεχθεί τα δεδομένα που βρίσκονται σε συγκεκριμένες στήλες . Πάνε 3 χρόνια από τότε . Μάλλον δεν θα το ανεβάσω αλλά θα σου δώσω ιδέες : - Εμφάνιση κανάβου - Εμφάνιση πίνακα συντεταγμένων - Εμφάνιση μήκους πλευρών αν κάποιος επιλέξει σύνδεση σημείων με βάση τον αύξοντα αριθμό τους . - Υπολογισμός και εμφάνιση εμβαδού κλειστού σχήματος . Αν χρειαστείς βοήθεια , εδώ είμαστε
chrisven Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 - Εμφάνιση κανάβου - Εμφάνιση πίνακα συντεταγμένων - Εμφάνιση μήκους πλευρών αν κάποιος επιλέξει σύνδεση σημείων με βάση τον αύξοντα αριθμό τους . - Υπολογισμός και εμφάνιση εμβαδού κλειστού σχήματος . ιδέες υπάρχουν και είναι και υλοποιημένες αναμείνατε... 1
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Εξαιρετικό συνάδελφε!! Ευχρηστο, όμορφο και προφανώς χρησιμότατο!!! Ευχαριστούμε πολύ που το διαθέτεις και σίγουρα θα σε ευχαριστούν πολλοί συνάδελφοι καθώς είναι βασικότατο εργαλείο.. Και πάλι μπράβο!
agior Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Συγχαρητήρια Χρήστο, πολύ εύχρηστο, απλό και αναλυτικό
polytelik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 (edited) καλημέρα. πολύ καλό το πρόγραμμα αλλά κοίταξε λίγο το text και point style γτ σε 1/200 που δοκίμασα δίχνει την αρίθμηση και τα σημεία μικρά Edited Οκτώβριος 17 , 2012 by polytelik
chrisven Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 το μέγεθος είναι αναλογικό με όλες τις κλιμακες δεν νομίζω να είναι μικρό ύψος γραμμάτων σε 1/200 -> 0,40--> 2mm 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα