pavloselef Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 (edited) Καλησπερα σας. Εχω ρωτησει σε πολεοδομια Αττικης σχετικα με κατεδαφιση κατοικιας (στην πολεοδομια της οποιας ανηκει γεωγραφικα ) η οποια ειχε κτιστει χωρις αδεια σε περιοχη που το 59 ηταν εκτος σχεδιου. Μου ειπαν ( δυο μηχανικοι μαλιστα) οτι πρεπει να βγει κανονικη αδεια κατεδαφισης ΧΩΡΙΣ να μπερδεψω στην υποθεση 4014 η παρομοιες διαταξεις περι αυθαιρετων. Θα ηθελα την γνωμη σας πανω στην απαντηση που μου εδωσαν και ποια ειναι η καλυτερη κινηση που μου προτείνετε να κάνω, δεδομενου οτι μια κανονικη αδεια κατεδαφισης πιστευω οτι ειναι πιο ακριβη απο το να την αντιμετωπισω με αλλο τροπο. Ευχαριστω. Edited Ιούλιος 25 , 2019 by Pavlos33
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 δεν ξερω σε ποια πηγες αλλα σε αλλες ζητανε δτοιχεια ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ !! εκτος και αν επειδη ησουν εκτος και εισαι τωρα εντος σχεδιου κανεις αδεια νομιμοποιησης -κατεδαφισης!! σε αντιστοιχη περιπτωση εγω ριχνω δηλωση 4014 και εμτα παω για αδεια
pavloselef Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Πολεοδομια Αιγαλεω ειναι η υποθεση και δεν ειχε σχεση το πρώην εκτος σχεδιου. Δεν τους ενδιαφερουν οι τιτλοι ιδιοκτησιας σε περιπτωσεις κατεδαφισεων. Στο διαγραμμα δομησης μου ειπαν να γραψω "αυθαιρετο κτισμα". Το χρηματικο θεμα με απασχολει που θα πρεπει να προτεινω στον πελατη.
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 (edited) Αδεια κατεδάφισης αφόυ θέλεις να το κατεδαφίσεις χωρίς να απαιτούνται στοιχεία νομιμότητας. Η αμοιβή είναι με ελεύθερη διαπραγμάτευση μεταξύ εσένα και του πελάτη. Edited Οκτώβριος 17 , 2012 by ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 πολεοδομια μαρκοπουλο ζητανε στοιχεια νομιμοτητας...... πως εισαι σιγουρος οτι δεν θα ζητηθουν ΠΡΟΣΤΙΜΑ? ειδικα αν πας ΙΚΑ με τιτλο κατεδαφιση αυθαιρετου για να ανοιξεις ΑΜΟΕ δεν τα βλεπω καλα προσεχε τον τιτλο, γραψε ενα γενικο.... Κατεδαφιση ισογειας κατοικιας πχ
αστέριος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 (edited) Και 20 ημέρες αναμονή μετά την ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ Edited Οκτώβριος 17 , 2012 by αστέριος 2
pavloselef Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Σας ευχαριστώ πολύ όλους, για τις απαντήσεις σας.
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Και 20 ημέρες αναμονή μετά την ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ πολυ σωστα το λεει ο ΝΟΚ και αναγγελια στην αστυνομια
pavloselef Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Να ρωτησω και κατι αλλο, ειδικα τον akius που αναφερθηκε στο μηνυμα 2 σε "δηλωση 4014 και μετα παω για αδεια". Αδεια; η "δηλωση αναληψης επιβλεψης" η οποια γνωστοποιείται στο οικείο αστυνομικό τμήμα; Ετσι τουλαχιστον αναφερει ο 4030 στο αρθρο 4 σχετικα για εργασιες που μπορουν να εκτελουνται χωρις αδεια δομησης. Ευχαριστω και παλι.
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 (edited) στο μαρκοπουλο δνε δεχονται να μην ειναι νομιμο το κτιριο για αδεια κατεδαφισης επομενως πρωτα θα κανω δηλωση 4014 να τακτοποιηθει το κτιριο και μετα θα παω πολεοδομια για αδεια κατεδαφισης επισης επειδη αναφερεις το αρθρο 4 του 4067 (μετα απο επισημανση του μανωλη) να ξερεις οτι τα περισσοτερα αστυνομικα τμηματα εχουν ενημερωθει και ζητανε ΒΕβαιωση απο πολεοδομια μη υπαρξης καταγγελιας... αντιστοιχα γινεται οταν πας πολεοδομια να πεις οτι θα κανω εργασιες....ελεγχουν αν δεν εχεις καταγγελια Edited Οκτώβριος 17 , 2012 by akius
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα