kostassid Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Σε καλή μεριά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ydra42 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 εαν το κεφαλι του βρουτση σπασει θα το ξανασκεφτουν πολλοι. δεν υπάρχουν αλλες λύσεις καταλαβετε το. οσο η νεα γεννιά των μηχανικών ειναι κλεισμενη στους υπολογιστες και στα γραφεια-δωματια των σπιτιων των πατεράδων τους οσο αυτη η γεννιά δεν προβαινει σε ακτιβιστικές μη κομματικες πράξεις που θα τιμωρήσουν την προηγούμενη που τα εφαγε ολα μονη της δεν υπάρχει ελπίδα. οι νεοι ιστορικά παντα πολεμούσαν τωρα καθονται σπίτια τους και οσοι βγαινουν ειναι οπαδοι δηλαδή πρόβατα κομμάτων του ιδιου σαπιου συστημαστος της μεταπολίτευσης. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gedrag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Γιατί οι ρουφιάνοι οι δημοσιογράφοι δεν εντάσσονται? Είναι σκάνδαλο. Α ρε Λοβέρδο που είσαι και υπερήφανος για το δημιούργημά σου (όπως είχες δηλώσει παλιότερα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 4η εξουσία οι δημοσιογραφοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcgeo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 kostassid Μάλλον 1η!! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 οσο η νεα γεννιά των μηχανικών ειναι κλεισμενη στους υπολογιστες και στα γραφεια-δωματια των σπιτιων των πατεράδων τους οσο αυτη η γεννιά δεν προβαινει σε ακτιβιστικές μη κομματικες πράξεις που θα τιμωρήσουν την προηγούμενη που τα εφαγε ολα μονη της δεν υπάρχει ελπίδα. οι νεοι ιστορικά παντα πολεμούσαν τωρα καθονται σπίτια τους και οσοι βγαινουν ειναι οπαδοι δηλαδή πρόβατα κομμάτων του ιδιου σαπιου συστημαστος της μεταπολίτευσης. εδω ειπαμε να κατεβουμε οι ε.ε μηχανικοι χωρις κομματα στο υπουργειο εργασιας και οικονομικων και κανεις δεν μιλησε....απο φωνες απο πληκτρολογιο καλα παμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
eng11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Και μην ξεχνατε... Μεχρι τις 31 του μηνα τις εισφορες σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Α... βέβαια... εγώ τις πληρώνω μόλις έρχεται το χαρτί... μην το έχω και άγχος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Α... βέβαια... εγώ τις πληρώνω μόλις έρχεται το χαρτί... μην το έχω και άγχος!!! να σου δωσω και το δικο μου να μην τοχω και εγω αγχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι πολλοί κλαίγονται αλλά στο τέλος ταμείο.....Πχ βλέπω σήμερα έναν γνωστό που μου έλεγε δεν μπορώ, τι πράγματα είναι αυτά, τους αλήτες....και σήμερα πλήρωσε...Δεν μαμιέται μου λέει..... Με λίγα λόγια η ζωή συνεχίζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα