savas76 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 (edited) Περιεργη εως πολυ περιεργη , ησυχια απο τους αλλους κλαδους που υποτιθετε συνενωνονται ....δεν νομιζετε;;;;;..... θα το μαθουμε το γιατι ,παλι τελευταιοι οι μηχανικοι................ Edited Οκτώβριος 22 , 2012 by savas76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eng11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Γιατροι και Δικηγοροι τι λενε? Μονο οι Μηχανικοι διαμαρτυρομαστε (εστω κι απο το πληκτρολογιο)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Υ.Γ. Σχετικά με το ΤΣΜΕΔΕ, δεν μου περισσεύουν σίγουρα, τα έχω κρατημένα μαζί με το χαρτάκι τους. Αλλά αρνούμαι να τα πληρώσω! Για το β' εξάμηνο, τα έχω τα χρήματα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τους τα δώσω. Βλέπουμε του χρόνου... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Γιατροι και Δικηγοροι τι λενε? Μονο οι Μηχανικοι διαμαρτυρομαστε (εστω κι απο το πληκτρολογιο)? Από δικηγόρο 1η ξεδέλφη....ούτε που ασχολούνται....Τι διάολο τόσα πολλά βγάζουν? Μιλάω και για πιο σημαντικά όπως οι αυξήσεις εισφορών.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΜΕΣ οι δικηγοροι.......... και εμεις αν για καθε 4014 περναμε ΚΑΘΑΡΑ 1600 σιγα μην σκαγαμε για αυξησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Α, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ....... Θυμάμαι κάποτε που λέγαμε για αμοιβές, μου είχε πει ότι κάποια πράγματα είναι φιξ σε όποιον δικηγόρο πας. Να τι εννοούσε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shelby Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 (edited) οι δικηγοροι μπορει δεν ριχνουν τις τιμες αλλα τα μεγαροσημα απο την τσεπη τους τα βαζουν.... οσοι εχουν συγγενεις δικηγορους ας τους ρωτησουν... επισης εχουν και αυτο απο πανω.... http://www.ethemis.gr/xekinise-i-efarmogi-tis-rithmisis-gia-to-afximeno-kostos-sta-megarosima/ Edited Οκτώβριος 22 , 2012 by shelby Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 γιατι ξερεις πολλους μηχανικους που τωρα φεμ-τσμεδε-τεε τα χρεωνουν σε πελατες? σε θεμα πουχεις πελατης μου ενω βρηκα τα φεκ εκανατην αλληλογραφια με δημο κτλ ο δικηγορος πηρε 4πλασια απο μενα κα ακομα δικαστηριο δεν εχουμε παει......σκεφτομαι ποσα να ζητησω για μαρτυρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
shelby Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 το 1/4 ζητα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 .Καταργείται πριν από την εκταμίευση της δόσης η υποχρεωτική παρουσία δικηγόρου για τη σύνταξη των σειράς εγγράφων ενώπιον συμβολαιογράφου (νόμος του 1954). τωρα μπορει αν ξυπνησουν και οι δικηγοροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα