afilotimos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 (edited) Τι θα προτείνατε για ελαφρύ σκέπαστρο ,10 τετρ μετρων,για αποφυγή κτυπογενους ήχου( βροχή )? Edited Οκτώβριος 20 , 2012 by afilotimos
kostassid Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Η σκεπή να έχει λινάτσα και άχυρα ίσως σκίνα και ροκανίδια.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 κάτι καλύτερο "πράσινο δώμα" (πλαστικό εν ανάγκη-καταλαβαίνεις τι εννοώ ..)
kostassid Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Το δικό μου όμως είναι δωρεάν.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 αν δεν σου αναφέρουν που θα μπει - αν δεν έχεις μια προσωπική εικόνα του θέματος -τι να πεις -γενικόλογα
afilotimos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Kostassid, και Αστέριος συγνωμη δεν διευκρινησα οτι πρόκειται για κλειστό χώρο.ΚΑΝΑ στα πολυκαρβονικα ακουγεται η βροχη,δεν ξερω στα ακρυλικά
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 μα εγώ δεν σου λέω να βάλεις πολυκαρβουνικό-αλλά να βάλεις επάνω μοκέτα χοντρή πλαστική σε "τύπο" χλόης -όπως αυτή που βάζουν στα γήπεδα (ώστε να μοιάζει με πράσινο δώμα)
afilotimos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Νομιζα οτι προτεινες πρασινο ακρυλικο.Μου αρεσει η ιδεα σου για "χλοη" αρκει να ειναι γκριζα ή και λευκη,υπαρχει?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2012 δεν ξέρω που θέλεις να την τοποθετήσεις και τη οπτική γωνία θα έχει αυτή και από σένα τον ίδιο άλλά και απο το κοινό
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα