ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Στο παλιο desktop εχω 2 δισκους συνολο 4partition. Στο C εχω το λειτουργικο. Πριν το καλοκαιρι δεν γλιτωσα το φορματ. Ξαναεβαλα xp. Χτες δοκιμασα το avast και σημερα το πρωι εκανε full scan. 340 αρχεια μολυσμενα στα αλλα partition Και ευχαριστη εκπληξη το ποσο ελαφρυ ειναι! Οσο για το Spybot κατεβασα κατι αναβαθμισεις για προγραμματα και μολις πηγαν να αλλαξουν τις καταχωρησεις τους στη registry χτυπησε! Ωραιο και αυτο.
el_pous Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 το συγκεκριμένο προγραμμα είναι απίστευτα καλό, το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και δεν έχω κανένα πρόβλημα!!!! με το νόρτον παιδιά είχα πάθει μεγάλη ζημιά...όπως και με κάποια ακόμα που κατά καιρούς χρησιμοποιούσα.. α!!και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε μηνύματα που σας στέλνουν από άγνωστες διευθύνσεις....
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 και από γνωστούς άμα λάβεις κάποιο περίεργο μήνυμα στα αγγλικά πχ dear friend από φίλο σου στο άσχετο σβήσε το
el_pous Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 και αυτό συμβαίνει....έχεις δίκιο!!!!!
iovo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Επίσης άν χρησιμοποιείται msn προσοχή σε μηνύματα φίλων σας που έρχονται στα αγγλικά του στυλ : ''look at my new photo" , "look at this..." και ακολουθούνται από κάποιο link. H αδερφή μου που δεν ξέρει και πολλά από pc την πάτησε άσχημα. ΥΓ. Μαντέψτε ποιος έκανε το format....
adadim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Αν είναι τόσο καλό το avast γιατί σε μένα κολλάει κάθε φορά που πάω να το περάσω ; Το προσπάθησα 4φορές σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα και πάντα κόλλαγε . Μόνο το spydot sd έχω τώρα
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Παίδες πάντως μην τρελαίνεστε αν βρείτε κάτι στον υπολογιστή σας. Δε σημαίνει (απαραιτήτως) ότι θα σταματήσει να δουλεύει... Και κυρίως μην ξεχνάτε ότι οι ιοί είναι όπως το ντοπινγκ... πάντα μισό βήμα μπροστά!!! Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιείται ένα antivirus μόνιμα, το οποίο και κάνει scan συνέχεια και πχ μια φορά την εβδομάδα scan με κάποιο άλλο πρόγραμμα ή από κάποιο site στο νετ. Έτσι καλύπτεσαι από τις πιθανές αδυναμίες του μόνιμου antivirus. Το ασφαλέστερο πάντως όλων είναι η ασφαλής χρήση του υπολογιστή + η χρήση virtual μηχανημάτων και sandboxes.
iovo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Παναγιώτη πάλι αδιάβαστο με πιάνεις... για...εξηγήσου... "virtual μηχανημάτων και sandboxes." ??? Τι είναι τα sandboxes ???
Chris Production Engineer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 NOD 32 κυρίες κ κύριοι είναι το καλύτερο, μακράν, καλό είναι και το Kaspersky, μόνο που είναι βαρύ λογισμικό για τα συστήματα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα