path84 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Σαν Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ ποια είναι η κατώτατη σύμβαση που μπορω να υπογράψω αυτή την στιγμή...???
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 (edited) Η ΕΓΣΣΕ. Σωστά... Όσο "σκληρό" και αν ακούγεται αυτό που λέει ο Σωτήρης... Και για του... χαρακτηρισμού το αληθές, €586,08 +13% για σπουδές ΤΕ και προϋπηρεσία 0-3, ήτοι: €662,27. Edited Μάρτιος 30 , 2013 by gp1
skafos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Βάρβαρη η ληστεία στα εισοδήματά μας αλλά τα ίδια πράγματα , λίγο παραλλαγμένα , τα διάβασα σε πολλά σημεια εδώ μέσα . Καλά , οι mods δεν σβήνουν-συγχωνεύουν τα ίδια μηνύματα για να μην κουράζουν ;
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 (edited) Φίλε μου skafos, ο αγαπητός συνάδελφος path84 ρώτησε: Σαν Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ ποια είναι η κατώτατη σύμβαση που μπορω να υπογράψω αυτή την στιγμή...??? Τόσο εγώ όσο και ο εκλεκτός SOTHRIS ανωτέρω προσπαθήσαμε να απαντήσουμε στο ερώτημά του. Νομίζω ότι τον διαφωτίσαμε όσο μπορούσαμε ώστε να είναι ενήμερος όταν διαπραγματευτεί με κάποιον εργοδότη για να εργαστεί. Πιστεύω πως οι συντονιστές δεν θα πρέπει να σβήσουν κάτι, διότι ο path84 έχει δικαίωμα σε μια απάντηση στο ερώτημά του, η οποία μπορεί παράλληλα να βοηθήσει και άλλους συναδέλφους που διαβάζουν. Edited Μάρτιος 30 , 2013 by gp1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα