jackson Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Ναι...για μεταλλικές κατασκευές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Δεν το έχω δει, αλλά να το κοιτάξω.Τι πρόβλημα έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Είχα κάποια προβλήματα ανάλυσης που τελικά τα έλεισα. Αυτό που δεν μπορώ να βρω, είναι πώς εισάγεις προένταση στα καλώδια όταν έχεις φτιάξει φορέα με το Sofimeshb. Στα Sofimsha και Genf γίνεται εύκολα με το pre στην εντολή cabl. Στο Sofimshb απλά δηλώνω στο grp "c"....και μετά;;; Με restart από το Genf δεν γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 ΟΚ, βρέθηκε...από Sofiload (για όποιον ενδιαφέρεται...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Περιέγραψε τη διαδικασία αν θέλεις. Το ξέχασα σήμερα και δεν το είδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 - Εισάγεις φορέα στο Sofimshb - Με gln φτιάχνεις μέλη και τους δίνεις ιδιότητα καλωδίου (grp 1c) - Από το Sofiload δίνεις στα καλώδια την επιυθμητή προένταση (cabl type vx) - Τρέχεις με ASE μη-γραμμική καλωδίων ΤΗ3b (αν την έχεις, ανήκει στο ASE 3 ή 4). Σε γραμμική ανάλυση ή ακόμα και στην ΤΗ2, τα καλώδια συμπεριφέρονται σαν μέλη δικτυώματος και δεν λαμβάνεται υπόψη η προένταση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2010 Μπράβο σου Δεν το ηξερα.Θα το έχω υπόψη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου κάνει μια χάρη. Θέλω να φτιάξω ένα γραμμικό μέλος με μεταβλητή διατομή στο Sofimshb. Αλλά δεν μπορώ καθόλου μέσα από την εντολή GLNP...κάτι κάνω λάθος. Θέλω λοιπόν, κάποιος που δουλεύει Sofiplus, να φτιάξει ένα απλό δοκαράκι με μεταβλητή διατομή, πχ ΙΡΕ400-ΙΡΕ100, και να κάνει το αρχείο export για να δω πως εμφανίζεται στο Sofimshb. Θα του ήμουν ευγνώμων, το χρειάζομαι για τη διπλωματική μου. ΥΓ. Γνωρίζω ότι σε πιο καινούργιες εκδόσεις από τις δικές μου, το κάνεις μέσα από το GLN κατευθείαν, αλλά έχω πιο παλιά έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackson Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Παίδες πώς μπορείς να παράγεις σεισμό στα θετικά και στα αρνητικά ενός άξονα μέσω του Dyna? Επίσης είτε βάζω θετική επιτάγχυνση είτε αρνητική τα εντατικά μεγέθη και οι μετατοπίσεις κοιτάνε πάντα προς τα θετικά του άξονα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiriakosCE Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 -Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς να έχεις και σεισμό στα θετικά και στα αρνητικά... λογικά παίρνεις το άθροισμά τους και αυτό εισάγεις στη διεύθυνση αυτή. -Σου βγάζει μόνο θετικές τιμές μήπως γιατί προέρχεται από άθροιση CQC ή SRSS? και έτσι σου δίνει μόνο τις μέγιστες τιμές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα