kitsos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Καλησπέρα σε όλους! Θα χρειαστώ την εμπειρία σας! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! Κατάστημα που ασχολούνταν με πώληση τυροκομικών προϊόντων ( είχε χώρο λιανικής με ψυγεία,ταμείο κτλ, χώρο αποθήκης με διάδρομο και δύο μεγάλους ψυκτικούς θαλάμους(ιδιοκατασκευή) και τέλος μία τουαλέτα).Το κατάστημα έχει κλείσει εδώ και 2-3 χρόνια. Πρίν μία βδομάδα πελάτης μου το νοίκιασε για να το κάνει ζαχαροπλαστείο με χώρο εργαστηρίου(το εργαστήριο θα είναι με τζάμι για να τον βλέπει ο κόσμος όταν θα φτιάχνει γλυκά). Πήρε προέγκριση από τον Δήμο και θα προχωρήσουμε στα υπόλοιπα. Γνωρίζει κάποιος να μου πεί για άδειες λειτουργίας??? Τι ισχύει πλέον??? Επιπλέον μέσα στο χώρο θα γίνουν κάποια χωρίσματα (γυψοσανίδα ή τούβλο) για την οριοθέτηση των χώρων,θα αλλαχτούν πατώματα,επενδύσεις στους τοίχους,αλλαγή κουφωμάτων,δημιουργία καινούριων WC κτλ. Θα ήταν καλό να βγάλω μία άδεια εργασιών μικρής κλίμακας για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή δεν χρειάζεται? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας!
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 οπως φαινεται...εχεις απο καιρο αρχισει τις εργασιες πλην σε...προλαβαν νεες ρυθμισεις αρα, θα πρέπει να δεις στο τοπικ "καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος" το ΦΕΚ B 2718/12 που κατεβασε σημερα ο σουανης. καλο διαβασμα...
ilias_diamantis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 για την συγκροτηση υπαρχει μια περιοδος 5 μηνων οπου μπορεις να πας με τα παλια. βασικα με τα παλια θα πας γιατι περιμενουν ολοι διευκρινιστικες για το πως θα λειτουργει το νεο συστημα. η μικρη κλιμακα δεν ισχυει, υπαρχει αυτο με τις 48 ωρες. καντο . καλο κανει, κακο δεν κανει.
maneni Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 νομιζω οτι εφοσον υπαρχει εργαστηριο χρειαζεται δ/νση αναπτυξης.
ggeorge Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2012 αν πουλαει λιανική παει δήμο. Χοντρικη σε αλλα καταστηματα Δ/νση αναπτυξης.
dsworks Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Είναι διαφορετικό το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, από το ζαχαροπλαστείο με/χωρίς παρασκευαστήριο. Τόσο σε επίπεδο οικοδομικής άδειας, όσο και σε επίπεδο άδειας λειτουργίας. (Ελπίζω να εννοείς το 2ο, γιατί αλλιώς θέλεις γενναία άδεια αλλαγής χρήσης, αν επιτρέπεται η χρήση στην περιοχή). Δώσε λεπτομέρειες!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα