Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντικατάσταση λέβητα πετρελαίου με αντλίας θερμότητας


jova

Recommended Posts

τα εχω ξαναγραψει : 80τ.μ. μονοκατοικια εκτεθιμενη απο παντου . αντλια 8αρα της daikin σε ενδοδαπεδια. Σπιτι πολυ καλα μονομενο με πλαστικα κουφωματα αργκον και φιλμ στα τζαμια , 10αρι φελιζολ στους τοιχουσ ,3αρι και κεραμι στο ταβανι. καταναλωση περιπου 17 KWh ανα μερα στις μερες που ειχαμε βροχες . καμοια 20αρια στα κρυα τωρα

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εχεις δίκιο για την μιτσουμπι σου πουλάει το μηχάνημα και τέλος .. Κόψε το λαιμό σου πως θα το μονταρεις.. Πατέντα στη πατέντα .. Την πατησα ... Αντε να ξεμπλεξω..

Link to comment
Share on other sites

Και εγω 6 daw τοίχοι , θερμοδιακοπτομενα αλουμίνια . 3 daw κολόνες , κεραμίδια με μονωμενη πλάκα 5 daw , ξύλινο πάτωμα σε όλο το ΣΠΙΤΙ , μονοκατοικία 140 τετραγωνικα .. Καταναλωση πέρυσι 100kwh την ημέρα .. Μπήκα φυλακή .. Αν ειναι δυνατόν με τέτοιο ΣΠΙΤΙ τέτοια καταναλωση .. Και μου έλεγαν όταν φώναζα ότι ειναι καλα..

Link to comment
Share on other sites

αυτο εχει να κανει με τον πωλητη . τωρα ξεσκιζονται στις πωλησεις κλιματιστικων και δεν εχουν καθολου aftersale. Στη θεση σου θα εστελνα απευθειας επιστολη διαμαρτηριας στην μιτσουμπισι ελλαδας και μαμας χωρας με κοινοποιησεις σε περιοδικα τοπικα και φορουν σαν αυτα .μονο με την δημοσιοποιηση φοβουνται .Δεν θα το λοιπομουν.. Φυσικα θα εψαχνα και καποιον επαγγελματια να λυσει το προβλημα.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Α επισης κακως πληρωσες ολο το ποσο πριν την δεις σε κανονικη λειτουργεια .Εγω κρατησα καποιο ποσο και του το ειπα καθαρα: αν δεν δω τις υποσχομενες καταναλωσεις ,ερχεσε και το ξηλωνεις .Τα πραματα ειναι φως φαναρι :τοση θερμοκρασια εξω ,τοση μεσα , τοση και η αποδοση . Δεν ειναι αμξι να σου πει οτι το φορτωσες πολυ ή οτι πατουσε φρενο.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Εχεις δίκιο .. Πλήρωσα πέρυσι 2600 ΔΕΗ .. Ποιος θα με αποζημιώσει ; Ηρθα σε επαφή με κάποιον απο την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και μου είπε ... Εμείς μηχανήματα πουλάμε τα υπόλοιπα στον εγκαταστατη.. ΑπαρΑδεκτοι .. Για αυτο ζητάω βοήθεια απο εσάς ...

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς φίλε μου έπεσα θύμα κακοτεχνίας .. Και ακόμα πεφτω .. Να δούμε με την 11 άρα η οποία σημειωτέον δεν υπάρχει split και θα μπει compact .. Αντε ξήλωνε όλη την εγκατάσταση του μηχανοστασιου .. Θα δώ αποτέλεσμα ; Δεν ξέρω......

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.