path84 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 (edited) ΘΑ ΜΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ Φ/Β ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΙΒΛΙΑ...??? Τα κεφαλαία απαγορεύονται στο φόρουμ. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. AlexisPap Edited Οκτώβριος 28 , 2012 by AlexisPap Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Φυσικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
path84 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Σε ευχαριστώ πολύ...Μπορείς να μου πεις και ποιος είναι ο τρόπος...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 (edited) Φτιαξε μία σφραγίδα χωρίς ΑΦΜ. Όπου απαιτείται ΑΦΜ σφράγιζε με αυτήν και με της εταιρείας από δίπλα. Edited Οκτώβριος 28 , 2012 by stayros 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
path84 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Σφραγίδα με τα στοιχεία μου και τον αριθμό ΑΔΕΙΑΣ φαντάζομαι..???Και μετά είμαι έτοιμος η θα χρειαστώ και κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα