Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Ψαχτηκα.... 3.000€ η υπαρξη και η αναπνοη μου κι αλλα 3.500€ το 1400cc 15ετιας αυτοκινητο μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Άρα, 6.500 Χ 26% = 1.690 ...σε καλή μεριά "πες τους"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Για τα εισοδήματα του 2012 ισχύει το αφορολόγητο των 5000. Αυτά που λέτε ισχύουν για το 2013. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Καλά τα λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.......να παρακαλα ο πεθερος σου, να γραψει ακινητα και εσυ νας λες σαν αλλος μεταξας ΟΧΙ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 (edited) Βεβαίως και καλά τα λες. Προλαβαίνει ο συνάδελφος Inzachi να μεταβιβάσει το αυτοκίνητο στην αδελφή του, τώρα που ακόμα είναι αρχές του 2013.... ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.......να παρακαλα ο πεθερος σου, να γραψει ακινητα και εσυ νας λες σαν αλλος μεταξας ΟΧΙ..... Ο δικός μου το δήλωσε, μόνο με το ....θάνατό του! Edited Ιανουάριος 23 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 και στην μητερα του και Ας ΜΗΝ ΕΧΕΙ διπλωμα....τοχουν κανει πολλοι συναδελφοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Εγω που, με εναρξη το 2008, το οικονομικο ετος 2012 θα ειναι το 5ο μου και συνεχιζω να ειμαι κατω των 30 (τοσο ειναι το οριο η 35?), απο τα 5.000€ συνεχιζω να εχω 9.000€ αφορολογητο, χωρις τελος απιτηδευματος? Η αλλαξε κι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 και στην μητερα του και Ας ΜΗΝ ΕΧΕΙ διπλωμα....τοχουν κανει πολλοι συναδελφοι Η μεταβίβαση αυτή είναι εικονική και περνάει φορολογικά , για το τεκμήριο χρήσης , μόνο και μόνο επειδή στη ΔΟΥ δεν κάνουν διασταυρώσεις .Κανονικά δεν ισχύει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Απλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν με συμφερει μια μεταβιβαση αυτοκινητου για να γλιτωσω τεκμηριο και απωλεσω τα εξοδα που δηλωνω τωρα ως επαγγελματικα λογω αυτου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα