katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 (edited) 1.να ρωτήσω οι καταθέσεις ακόμα και του ενός λεπτού που θα μπούν? 2.Δηλαδή για 1Ε θα τρέχουμε για βεβαιώσεις ή μπορούμε να το δούμε και από το βιβλιάριο? 3. αν το βιβλιάριο είναι χωρίς ενημέρωση μέσα στο 2012 και άρα δεν πέρασαν(1 ή 2Ε) τόκοι? 4. και για τίς ΟΕ ισχύει? http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=27686&subid=2&pubid=113048615 Edited Μάιος 23 , 2013 by katrmp
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Και αν με έχει ο πατέρας μου σαν δεύτερο συνδικαιούχο (για την κακιά ώρα) θα πρέπει να βάζω και από εκεί αποδεικτικά;
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 (edited) και οι τόκοι των καταθέσεων θα ληφθούν ως εισόδημα για φορολογία ή ξεκινούν να "φακελώνουν" για να φορολογήσουν με έμμεσο τρόπο εισοδήματα προηγούμενων ετών; Το 15% φορολογία επί των τόκων δεν τους αρκεί. Άκοπο χρήμα προς το δημόσιο είναι. Αν οι τράπεζες δεν στείλουν φέτος στη Γ.Γ.Π.Σ ονόματα καταθετών με τα ποσά τόκων τότε δε βλέπω το λόγο να πάει να αυτοκαρφωθεί ο κόσμος στην εφορία. Για τους συνδικαιούχους εκτιμώ πως μπορεί να ισχυριστεί ο καθένας το ποσοστό επιμερισμού. Ίσως 50% έκαστος στο σύνολο των τόκων, ή να πάρει το ποσό των τόκων ο πρώτος δικαιούχος του λογαριασμού. Edited Μάιος 23 , 2013 by Pavlos33
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Δεν θα φορολογηθούν αλλά θα ληφθούν υπόψη στον υπολογισμού της εισφοράς αλληλεγγύης. Για το θέμα μου, δεν είναι δικά μου λεφτά άρα πως θα βάλω τους τόκους;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Τελικά μόνο όσοι έχουν πάνω από 250 ευρώ τόκους θα τους βάλουν..... Τρομάρα τους.....
Clemenza Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Αν εχω 3 λογαριασμους στην ιδια τραπεζα και πχ. στον 1ο ειμαι μαζι με αλλον 1 συνδικαιουχο, στον 2ο με αλλους 2 και στον 3ο με αλλους 3, θα πρεπει να υπολογισω το ποσο των τοκων που μου αναλογει σε καθε λογαριασμο και να κανω το αθροισμα? Εχουν δωσει οδηγιες για τετοιου ειδους θεματα?
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 (edited) Τελικά μόνο όσοι έχουν πάνω από 250 ευρώ τόκους θα τους βάλουν..... Τρομάρα τους..... Πόθεν προέκυψε το παραπάνω; edit Βρήκα και εγώ τις αναφορές που λένε ότι θα βγει διευκρινιστική εγκύκλιο. Edited Μάιος 24 , 2013 by Faethon11
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Σημερινή ανακοίνωση. Προσωπικά το άκουσα το πρωί στην τηλεόραση. Το έχουν οι περισσότερες εφημερίδες κ.λπ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα