Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

οχι και ετσι ....αν και περιπου τοσα παίρνει μια φιλη μου αλλα με ενα 50 πιο πάνω. σε εταιρεία

Δημοσιεύτηκε

Προσωπικά θα ντρεπόμουν να δώσω μόνο 650€ καθαρά. Θα θεωρούσα πιο "τίμιο" να πω ότι δεν μπορώ να σου πληρώνω μισθό αλλά μπορώ να σου πληρώνω ποσοστό από κάθε μελέτη/κατασκευή κ.λπ.

Δημοσιεύτηκε
Προσωπικά θα ντρεπόμουν να δώσω μόνο 650€ καθαρά. Θα θεωρούσα πιο "τίμιο" να πω ότι δεν μπορώ να σου πληρώνω μισθό αλλά μπορώ να σου πληρώνω ποσοστό από κάθε μελέτη/κατασκευή κ.λπ.

Δεν νομίζω να τους πειράζει. Τα δίνουν χωρις να σκέπτονται αν ειναι λιγα ή τι δουλεία θα κάνει (αν δηλαδη όσο πληρώνοται αντίστοιχα να δουλεύει).

Και δυστυχώς υπάρχουν συνάδερφοι που δουλευουν για τοσα!

Δημοσιεύτηκε

χωρίς να θέλω να το παίξω επαναστάτης...όσο υπάρχουν άτομα που θα πούν ναι σε αυτά τα ποσά ολοι αυτοι θα τα προσφέρουν...

θεωρώ εκμετάλευση σε κατασκευαστική που παινεύεται οτι έχει δικά της συνεργεία να δίνει 650...στον μχανικό που θα πάει πρώτος στο έργο και θα φύγει τελευταίος...

Δημοσιεύτηκε

Αν δεν εχεις δουλεία και θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία, δυστυχώς το κανεις και με τόσα λίγα χρήματα!

Δημοσιεύτηκε
Αν δεν εχεις δουλεία και θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία, δυστυχώς το κανεις και με τόσα λίγα χρήματα!

δεν συμφωνώ,

υπομονή + επιμονή

στη συνέντευξη κρίνεστε και κρίνετε (με τη σειρά σας)

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.