iguana Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Άρχισα να χρησιμοποιώ το intellicad-idea και προσπαθώ να δημιουργήσω ένα .ctb άρχείο ώστε να τυπώνονται τα σχέδια σωστά και με τα συνήθη πάχη για κολόνες,τοίχους κτλ αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα layer που δημιουργεί το idea. Μπορεί μήπως κανείς να μου στείλει ένα .ctb που να συμφωνεί με τα χρώματα του idea και να βγαίνουν σωστά οι εκτυπώσεις? Ευχαριστώ!
mariamega Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Εγω που έχω το idea, δεν χρησιμοποιώ αυτό το αρχείο. Οταν πατάω εκτύπωση τα έχω δηλωμένα εκεί και αυτομάτως μου τα τυπώνει όλα σωστά. Τι εκτυπωτή έχεις? Εγω hp130
iguana Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Τι εννόεις τα έχεις δηλωμένα? Ενοείις μήπως ότι επιλέγεις κάποιο plot style από την μπάρα πχ . monochrome και το επεξεργάζεσαι και του έχεις δηλώσει εκέι τα πάχη? πχ το κοκινο 0,4 κτλ Γιατί αυτό είναι στην ουσία ενα αρχείο .ctb που μπορείς να το δεις αν πας στο meny file-plot style manager. Αυτο το αρχειακι χρειάζομαι και εγω..
iguana Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Αν το βρεις και δεν σου κάνει κόπο στείλε μου το σε παρακαλώ.Ευχαριστώ
iguana Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Καλημέρα, Θέλω απο το intellicad-idea να δημιουργήσω ενα plt αρχείο για να το εκτυπώσω σε φωτοτυπάδικο έξω. Στο autocad είχα εγκαταστήσει εικονικά τον εκτυπωτή του μαγαζιού πχ hp 650c και τον εβλέπα στην λίστα με τους εκτυπωτές του autocad και δημιουργούσε από εκεί το plt αρχείο.Στο intelicad όμως δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με τους εκτυπωτές..Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα