Polytexnitis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 Καλησπέρα, ένα ΔΓΜ κατευθείαν για όλα που θα φαίνεται η τελική εικόνα. 1
Dudu1993 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Καλημέρα στην ομάδα. Έχω ένα οικόπεδο το οποίο θέλω να το κατατμήσω σε 5 οικόπεδα. Θα προσκομιστεί ένα ΔΓΜ για κατάτμηση κατά την άποψη μου, όμως δυσκολεύομαι στο πως θα δείξω τη πολυγωνική LINE_XM που στη δική μου περίπτωση θα είναι πολλές LINE_XM . Επισυνάπτεται φωτογραφία.
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Ποιός είπε ότι η συγκεκριμένη πολυγωνική πρέπει να είναι συνεχόμενη? Απλώς, κάθε γραμμή κατάτμησης θα σχεδιάζεται ως ανοιχτή πολυγωνική
Dudu1993 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 (edited) Τι μπορεί να φταίει σε αυτή τη περίπτωση ; Τα παρακάτω επίπεδα υπολείπονται του PST_KAEK πολυγώνου: • Layer LINE_XM Edited Νοέμβριος 6 by Dudu1993
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Οι γραμμές του layer LINE_XM πρέπει να φτάνουν έως τα όρια του PST_KAEK. 1
Dudu1993 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 (edited) Φτάνουν αυτό ειναι το θέμα το έχω ελέγξχει. Στη φωτογραφία φαίνεται το PST_KAEK με τις πολυγωνικές LINE_XM Edited Νοέμβριος 6 by Dudu1993
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 για κάνε extend στα άκρα, μήπως κάπου δεν υπάρχει επαφή 1
Dudu1993 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 Το έκανα. Το μόνο που πάει το μυαλό μου είναι σε ένα σημείο που τη LINE_XM τη κολλάω στο όριο PST_KAEK ενώ το TOPO_PROP_NEW πάει αλλού. Με magenta είναι το LINE_XM ΜΕ καφέ το PST_KAEK και με πράσσινο το TOPO_PROP_NEW
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 για δες και τα περιγράμματα στο DGM_PROP_FINAL 1
avgoust Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 Κατά την σύνταξη ΔΓΜ διόρθωσης ορίων , τα ΚΑΕΚ 1 και 2 διεκδικούνται σχεδόν στο σύνολο τους (τμήματα Δ1 και Δ2 κοκκινο χρωμα ). Μετά την διόρθωση θα περισσεύουν οι ασήμαντες εδαφικές λωρίδες με γαλάζιο χρώμα Α1 και Α2 μέγιστου πλάτους 0,65 m. Έχω το δικαίωμα να αποδώσω μονομερώς τα Α1 και Α2 στα όμορα ΚΑΕΚ 3 και 4 και να εμφανίσω τα ΚΑΕΚ 1 και 2 ως καταργούμενα ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα