giorgosv Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 Οχι, θα τα αφήσεις αγνωστου και θα πρεπει οι γείτονες να τα διεκδικήσουν. Εκτός και αν τους βρείς όλους να συνυπογράψουν την αίτηση και να υπογράψουν ότι συμφωνούν με τη διόρθωση...και αυτό με επιφύλαξη αν γίνεται..
ntanos Δημοσιεύτηκε Wednesday at 11:26 πμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 11:26 πμ Πιστεύω ότι το κτηματολόγιο θα απορρίψει τέτοια αίτηση διόρθωσης της χωρικής βάσης που αφήνει αυτές τις μικρές φλίδες αγνώστου, καθώς στην πραγματικότητα τα δύο γήπεδα είναι συνορεύοντα. Επομένως η απόδοσή τους στα όμορα γεωτεμάχια με όλα τα επακόλουθα (κοινοποιήσεις κλπ) θα είναι μονόδρομος. Εγώ όμως θέλω να προτείνω κάτι άλλο: Γιατί θα πρέπει η χωρική βάση να διορθωθεί με τέτοια ακρίβεια? εγώ θα άφηνα τα όμορα γεωτεμάχια ως έχουν, με τις οντότητες topo_prop_new και dgm_prop_final διαφορετικές μεταξύ τους.. Οι 60 πόντοι είναι εντός Ζ.Σ.Σ. για τα εκτός σχεδίου, αλλά ακόμα και για εντός σχεδίου να πρόκειται, η Ζ.Σ.Σ. δεν έχει θεσμοθετηθεί ακόμα και δεν έχεις λόγο να αποδόσεις τελικά γεωτεμάχια τόσο ακριβή. Εκτός αν πρόκειται για αγωγή, που εκεί σε κάποιες περιοχές ζητείται η απόλυτη ταύτιση του τελικού γεωτεμαχίου στη χωρική βάση, με το ακίνητο του τοπογραφικού διαγράμματος (πράγμα παρανοϊκό για μένα). 1
avgoust Δημοσιεύτηκε Wednesday at 12:25 μμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 12:25 μμ (edited) Είναι και διόρθωση και αναγνώριση ιδιοκτήτη. Εμπλέκονται καμμια δεκαρια ΚΑΕΚ καθώς η πραγματική ενιαία ιδιοκτησία σχεδόν 5 στρεμμάτων εμφανίζεται ως 10 διαφορετικά ΚΑΕΚ. Επιπλέον , ετερος εξ'αδιαιρετου συνιδιοκτητης εχει χρησιμοποιήσει το 2016 σε αποδοχη κληρονομιάς εξαρτημένο τόπο , του οποίου τα όρια δεχόμαστε ως αληθή καθώς δεν υπάρχουν υλοποιημένα ορια επι του εδάφους και το γεωτεμαχιο βρισκεται εντος μιας ευρυτερης καλλιεργούμενης έκτασης. ( Ο πελατης μου δεν ξερει να τα υποδειξει με ακρίβεια και μου δειχνει ενα τοπογραφικό της δεκαετίας του 80 απο το οποίο δεν προκύπτει κανενα στοιχείο ως προς την ακριβη θέση του γεωτεμαχιου , ούτε ειναι μεσα σε καποια κρατικη διανομη για να υπαρχουν αλλα στοιχεια) Απο την στιγμή λοιπόν που μπαίνουμε στην διαδικασία αυτή δεν βλέπω για ποιο λόγο να αφήσω ψιλοδιαφορές στον αέρα και να έχω κάποιον Πρόεδρο να αναρωτιέται γιατι εδω λεει τοσα μ2 και εκει λεει αλλα. Edited Wednesday at 12:34 μμ by avgoust
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα