katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 μου έτυχε πρώτη φορά πεα σε μεζονέτα αλλά σε τμημα κτιρίου, πού έχει σοφίτα ένα μέρος σαν ανοικτό εξώστη. Στόν θερμαινόμενο όγκο θα την βάλω κανονικά αλλά στα τ.μ μπορώ να μην τη βάλω γιατί η εφορία δεν υπάρχει περίπτωση να μην δημιουργήσει πρόβλημα, εδώ μου δημιούργησε για 0.3τ.μ διαφορά από τα συμβόλαια.?
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 για φωτισμο καταστηματος πως ελεγχω τι τυπου ειναι οι λαμπτηρες;
hkamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Ενας χώρος γενικής συζήτησης για θέματα που αφορούν τον ΚΕΝΑΚ, ΜΕΑ, ΠΕΑ, τις ΤΟΤΕΕ και τη σχετική νομοθεσία.
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Καλή αρχή! @mixyak790 Δεν χρειάζεσαι μόνο τον τύπο. Χρειάζεσαι και την ισχύ. Εδώ κολλάει και η .....σκάλα που λέγαμε αλλού .
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 (edited) Τύπος, ισχύς κτλ..αναγράφονται πάνω στους λαμπτήρες. Οπότε όπως λέει και ο Πάνος....σκάλα. Εκτός από τα κλασσικά 4χ18w των γραφείων, ετοιμάσου για ξεβίδωμα... Edited Οκτώβριος 31 , 2012 by ikaros13
katrmp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 μου έτυχε πρώτη φορά πεα σε μεζονέτα αλλά σε τμημα κτιρίου, πού έχει σοφίτα ένα μέρος σαν ανοικτό εξώστη. Στόν θερμαινόμενο όγκο θα την βάλω κανονικά αλλά στα τ.μ μπορώ να μην τη βάλω γιατί η εφορία δεν υπάρχει περίπτωση να μην δημιουργήσει πρόβλημα, εδώ μου δημιούργησε για 0.3τ.μ διαφορά από τα συμβόλαια.? κανείς?
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 (edited) Γνώμη μου, βαλτην κανονικα στους υπολογισμους, απλα κλεψε με το χερι 0,3 τ.μ. στο προγραμμα, εγω προσωπικα δεν εχω βρει κανεναν εμβαδο ποτε ιδιο με το συμβολαιο, παντα μια μικρη αποκλιση θα υπαρχει. Τωρα οταν δεν εχεις σχεδια, σου λενε ενα σπιτι ειναι 76 τ.μ. και εγω το μετραω 76.22, σιγα μη κατσω να μπω στην διαδικασια να εξηγω στον καθε απιθανο τι πως και που. Αλλαζω τα τμ με το χερι και τελος Ερωτηση για αρχιτεκτονες / πολ. μηχανικους για ΜΕΑ, στηνω εναν τοιχο, στον οποιο θα γινει θερμοπροσοψη το παχος του τοιχου (χωρις τη μονωση) ειναι 30 cm στηνοντας τον, βρισκω U παρα πολυ μικρο (και επισης ουσιαστικα δε μου χρειαζεται η θερμοπροσοψη !!!) εσεις πως αντιμετωπιζετε αυτη την τοιχοποιια ? Edited Νοέμβριος 1 , 2012 by AristidisZ
nzerman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Επιτέλους και ένας που δουλεύει 4m KENAK. Πόσο σου βγαίνει δηλαδή χωρίς, γιατί εδώ την υπολογίζεις.
kostas K Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Tι εννοείς αέρας; Φαντάζομαι θεωρείς τοίχο συρομένων με διάκενο στη μέση. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι πλέον με ΚΕΝΑΚ το διάκενο αυτό θεωρείται εξωτερικός αέρας, οπότε το εξωτερικό τούβλο, μαζί με τη θερμοπρόσοψη αμελείται. Ουσιαστικά δηλαδή καταργούνται τα χωνευτά κουφώματα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα