Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συζήτηση γενικά περί ΚΕΝΑΚ


katrmp

Recommended Posts

Αν δεν έχει κάπου 11mm, πας στο επόμενο μέγεθος με 13 mm...

 

Τέλος πάντων, βάλε στο google ''μονωση σωλήνων'' και θα σου βγάλει αρκετές εταιρείες με τα προιόντα τους και με διάφορα πάχη σωλήνων για διάφορα μεγέθη

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

http://www.hradf.com/gr/procurement/procurement-privatisation/20130829-rfp-energy-certs

 

ζητειται επειγοντως superman πεατζης να κανει σε 2 μηνες 28 πεα (και με εκθεσεις τεκμηριωσης παρακαλω) ανα την ελλαδα, επιφανειας 380.000 τμ.

ως superman θα πρεπει να εχει το προσον να εχει κανει τουλαχιστον 1 πεα γραφειων 10.000 τμ.

Link to comment
Share on other sites

Ένα κτίριο (και τι κτίριο) κάθε δύο μέρες?????

Ούτε φωτοτυπίες δεν προλαβαίνεις τα τεύχη!!!!

Link to comment
Share on other sites

Θέμα: Αναντιστοιχία μεταξύ της υπουργικής απόφασης με  ΦΕΚ 1413Β’/30-04-2012, η οποία επικαιροποιεί τις υποβληθείσες τροποποιήσεις  και προσθήκες επί των τεχνικών οδηγιών και συγκεκριμένα ως προς την ΤΟΤΕΕ 20701-1.

Στην ανωτέρω υπουργική απόφαση και συγκεκριμένα στην σελ.22464 σημείο 64 <<Ηλιακοί συλλέκτες κτηρίου αναφοράς>>, αναφέρει ότι ο μέσος συντελεστής ηλιακής αξιοποίησης του ηλιακού συλλέκτη για το κτήριο αναφοράς, λαμβάνει την τιμή: 0,33(ίδια τιμή ελάμβανε και στη ΤΟΤΕΕ 20701-1 Α’ Έκδοση)[παρ.5.3.1.3, σελ.135]. 

 

Αντίστοιχα στην ΤΟΤΕΕ 20701-1 Β’ Έκδοση η τιμή του ανωτέρω συντελεστή, λαμβάνει την τιμή: 0,30(παρ. 5.3.1.3, σελ. 142).

Προφανώς επρόκειτο περί τυπογραφικού λάθους. Εικάζω ότι η σωστή τιμή είναι 0,33. Νομίζω ότι πάραυτα πρέπει να ενημερωθεί η αρμόδια υπηρεσία. Ποια είναι η γνώμη σας; 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ο Ανάδοχος πολύ πιθανόν, αν δεν ξαναπροκύψει άγονος διαγωνισμός, να είναι <<βαφτιστήρι>>.

 

 

Thntoumas, κτίριο αναφοράς είναι, ότι θέλει κάνει :)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

@thntoumas

Γενικά, στη λεγόμενη "2η έκδοση" των σχετικών ΤΟΤΕΕ, υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το δημοσιευμένο σε ΦΕΚ κείμενο. Κάποια πράγματα μπήκαν σφήνα, κάποια άλλα τροποποιήθηκαν ή συμπληρώθηκαν, κλπ. Αν περιμένανε για όλα πότε θα υπάρξει υπουργική απόφαση, δεν θα προχωρούσε τίποτα. Προσωπικά ακολουθώ σε όλα την "2η έκδοση" που υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ.

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω και εγω κάτι στο ΚΕΚΑΚ. Απαιτείται ή οχι μελέτη διαπνοής όπως ορίζει η οδηγία της ΕΕ?

Link to comment
Share on other sites

Στο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγω στο μήνυμα #896#, με ωθεί το γεγονός ότι, υπάρχει πλήρης ταύτιση της υπουργικής απόφασης που αναφέρω(κάτι αναμενόμενο υποθέτω), ως προς τις τροποποιήσεις και προσθήκες που συνετελέστησαν στην Α΄Εκδοση της ΤΟΤΕΕ 20701-1 με την ανάρτηση της Β’ Έκδοσης αυτής. Ως προς την απάντηση του hkamp(μήνυμα #897#), δεν εξετάζω την τιμή αυτή καθαυτή, αλλά την αναντιστοιχία αυτής της τιμής, μεταξύ υπουργικής απόφασης και νέας έκδοσης της τεχνικής οδηγίας. Απαντώντας στο (μήνυμα #898#) του panos-vicious θα πω ότι έχω ελέγξει τα δύο κείμενα, στο κομμάτι το οποίο αφορά την ΤΟΤΕΕ 20701-1 B' Έκδοση, σημείο προς σημείο και εντώπυσα μόνο δύο διαφορές. Αυτή που αναφέρω στο μήνυμα #896# και η δεύτερη αφορά αυτούς που δουλεύουν σε περιοχές οι οποίες κατατάσσονται στην Β’ κλιματική ζωνή και έγγυται στο εξής: Στην προαναφερθείσα υπουργική απόφαση σημείο 10 (σελ.22439), ως προς τν τιμή της μέσης μηνιαίας θερμοκρασίας νερού δικτύου ανά κλιματική ζώνη, στον πίνακα 2.6 για το μήνα Φεβρουάριο (Β’ κλιματική Ζώνη), λαμβάνει την τιμή 10,4 ⁰C . Στον ίδιο πίνακα(σελ.33) στην ΤΟΤΕΕ 20701-1 Β’΄Εκδοση λαμβάνει την τιμή 10,1⁰C. Στον ίδιο πίνακα 2.6(σελ.52) στην ΤΟΤΕΕ 20701-3 Β’ Έκδοση λαμβάνει την τιμή 10,4 ⁰C, ίδια με αυτή της υπουργικής απόφασης. Σε περίπτωση που έχετε εντωπύσει και άλλες διαφορές μπορούμε να τις ταυτοποιήσουμε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.