panos-vicious Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Συνάδελφοι στην καρτέλα των αδιαφανών επιφανειών τι βάζουμε ως γ, α, ε και σκιάσεις, όταν έχουμε δάπεδο σε επαφή με αέρα; Κάνω ΠΕΑ διαμερίσματος πάνω από πυλωτή πολυκατοικίας. γ=0, β=180, α και ε ό,τι τιμές πρέπει από τους πίνακες (γιατί δεν σκιάζεται πλήρως, άσχετα αν το συνολικό γινόμενο προκύπτει μηδενικό) και σκιάσεις: 0/0/0,3/0,3/0/0 ή 0/0/0/0/0,3/0,3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikoutoulas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Καλησπέρα, παρακαλώ βοήθεια. Ως τώρα , σύμφωνα με το πρόγραμμα κατάρτισης που έκανα και εφ' οσον το τμήμα κτιρίου δεν είχε θέρμανση, όριζα το θεωρητικό σύστημα θέρμανσης και τη μισή επιφάνεια ως θερμαινόμενη. Ισχύει ή είναι λάθος; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 (edited) Λάθος. Ολη η επιφάνεια θεωρείται θερμαινόμενη είτε θερμαίνεται είτε όχι. Αν αυτό ειπώθηκε σε σεμινάριο, είναι να πάω να διδάξω και ο Πάνος να είναι εξεταστής, και ο Ηλίας έπρεπε να έχει διδακτορικό στο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ. και στο τέλος , την τύχη μου θα κοπούμε στίς εξετάσεις. Edited Σεπτέμβριος 24 , 2013 by katrmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 εγώ να κάνω αυτόν που μαζεύει τα παράβολα ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikoutoulas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση Ναι ειπώθηκε δυστυχώς, μου είπαν να το γράψω με τεράστιο SOS μάλιστα. Με γεια μου και χαρά μου που δεν πίστεψα τι διάβαζα, αλλα πίστεψα οτι άκουσα. Λάθος. Ολη η επιφάνεια θεωρείται θερμαινόμενη είτε θερμαίνεται είτε όχι.Αν αυτό ειπώθηκε σε σεμινάριο, είναι να πάω να διδάξω και ο Πάνος να είναι εξεταστής, και ο Ηλίας έπρεπε να έχει διδακτορικό στο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ. και στο τέλος , την τύχη μου θα κοπούμε στίς εξετάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 όριζα το θεωρητικό σύστημα θέρμανσης και τη μισή επιφάνεια ως θερμαινόμενη. Ισχύει ή είναι λάθος; Με την καμία!!!! Επρεπε να είχαν πάρει το σκαλπ σε αυτόν που το δίδαξε αυτό..... Ρώτησε τον πάντως για πλάκα από που προκύπτει αυτό. Θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikoutoulas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 (edited) Αστα, τώρα την πάτησα. Λέει οτι δεν το είπε. Πήρα 2-3 από το σεμινάριο, ως τώρα έκαναν κι αυτοί το ίδιο. Με γεια τις ανακλήσεις, τις ανακλίσεις και τις κυβισθήσεις. Edited Σεπτέμβριος 24 , 2013 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasonK Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Μήπως το μπέρδεψες με τον κλιματισμό, όπου παίρνουμε την μισή επιφάνεια; (Αν κάνω λάθος ας με διορθώσετε...) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikoutoulas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 (edited) αυτός το μπέρδεψε με την ψύξη, ναι. Σίγουρα δεν έχω γράψει λάθος εγώ. Το είχαν πει και σε προηγούμενο τμήμα. Edited Σεπτέμβριος 24 , 2013 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Πέραν του τραγικού της υπόθεσης, σε ποια πεδία βάζεις την μισή επιφάνεια; Στην σελίδα "Κτίριο", σε αυτήν της "Ζώνης" ή στο σύστημα θέρμανσης την κάλυψη ανά μήνα; Εάν βάζεις την μισή μόνο στην σελίδα κτίριο, ουσιαστικά δεν επηρρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα