Inzaghi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Πελάτισα : Άκουσα πως απο 1η Δεκεμβρίου καταργείται το ΠΕΑ Inzaghi : Άκουσα πως 21 Δεκεμβρίου θα γίνει η συντέλεια του κόσμου... Βρε i-sixtir με τις μαλακιες του καθενος...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Επρεπε να της πεις...τώρα που θα σκάσουν και τα ΠΕΑ λεβήτων θα πλερώνεις και δεν θα φτάνεις... :mrgreen:
Demoiselle Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Σε ΠΕΑ λεβητών θα υποχρεούνται και οι λέβητες βιομάζας? Νομίζω θα αφορά μόνο λέβητες αερίου και πετρελαίου.
γ.ταφ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Τις ΤΟΤΕΕ του ΤΕΕ χρησιμοποιώ. Είχε παρατηρηθεί να έχουν <<ψιλοχώσει>> 2-3 πράγματα ακόμα. Δεν θυμάμαι τώρα ποια ήταν αλλά είχε γίνει. Από την ώρα που δώσανε για έγκριση της ΤΟΤΕΕ ώσπου να βγει το ΦΕΚ.... καταλαβαίνεις. Ολο και κάτι βρίσκανε. Πες όμως λίγο ποιες διαφορές βλέπεις. hkamp, δεν το χω πολυψάξει. Μόνο για τα υαλότουβλα, που μ' ενδιέφερε, βρήκα διαφορές στις ΤΟΤΕΕ του ΦΕΚ που χρησιμοποιώ και σ' αυτές του ΤΕΕ. Αν έχει κανείς εντοπίσει άλλες διαφορές ας τις αναφέρει.
giatrasof Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 (edited) Παρακαλώ μια ερώτηση για ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΑ σε ΠΕΑ (διάβασα σημειώσεις σεμιναρίων, τοτεε, σχόλια αλλά μπερδεύτηκα χειρότερα) 1. όταν έχω διαμέρισμα σε επαφή με άλλα διαμερίσματα του ίδιου κτιρίου ΔΕΝ έχω (αδιαβατικά, δεν τα καταγράφω καθόλου) 2. όταν είμαι σε επαφή με κτίριο θερμαινόμενο (π.χ. πολυκατοικία), 2α) βάζω μεσοτοιχία ή 2β) τα θεωρώ αδιαβατικά κι αυτά (μάλλον το 2β) 3. όταν είμαι σε επαφή με Μ.Θ.Χ. (κλιμακοστάσιο) ΔΕΝ έχω μεσοτοιχία, τα θεωρώ προς εξωτερ. αέρα με U/2 4. σε κτίρια προ ΚΕΝΑΚ (προ 2010) δεν χρειάζεται να ορίσω πουθενά μεσοτοιχία (γιατί δεν χρειάζεται έλεγχος Um) έχω καταλάβει καλά ή #@@#@ !!! Ευχαριστώ Edited Δεκέμβριος 5 , 2012 by giatrasof
spiliosa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 giatrasof 1. Σωστό 2. Όταν εξετάζεις τμήμα κτιρίου δεν ασχολείσαι με την μεσοτοιχία μεταξύ του δικού σου και του προς επαφή κτίριο, όταν όμως εξετάζεις ολόκληρο το κτίριο ορίζεις μεσοτοιχία προς το επαφή κτίριο για να υπολογιστεί το Um του κτιρίου σου. 3.Σωστό όταν έχεις τμήμα κτιρίου, ενώ όταν εξετάζεις ολόκληρο κτίριο περιγράφεις κανονικά ολόκληρο τον Μ.Θ.Χ. ορίζεις διαχωριστική και όχι μεσοτοιχία. 4.Και σε κτίρια προ ΚΕΝΑΚ ορίζεις κανονικά μεσοτοιχία σύμφωνα με τα παραπάνω γιατί και σ'αυτή την περίπτωση γίνετε υπολογισμός του Um. 1
giatrasof Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 spiliosa, σε υπέρ ευχαριστώ ! καλή σου μέρα !
civilpablo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 (edited) Καλησπέρα. Έχω την περίπτωση της φωτογραφίας. Ποιο είναι το U για το δάπεδο του κτιρίου? Σύμφωνα με τον πίν. 3.4β T.O.T.E.E. 20701-1/2010 και το σχήμα 3.4 σελίδα 55 της ίδιας, θα πρέπει να βάλω συντελεστή 2,0 / 2 επειδή θεωρεί τη βάση μη θερμαινόμενο χώρο? Η βάση μου είναι κατασκευασμένη με πλευρικά τοιχεία-πέδιλα και στο εσωτερικό της είναι γεμισμένη με χώμα. Σημείωση, το δάπεδο δεν έχει θερμομονωτική προστασία. Uploaded with ImageShack.us Edited Δεκέμβριος 6 , 2012 by civilpablo
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα