ssouanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 (edited) Σύμφωνα με τις νέες εισφορές που έχουν ανακοινθεί και του ότι θα μπούμε όλοι στην 2η κατηγορία (πλην όσων δεν έχουν συμπληρωμένη 3ετία ή 5ετία μου διαφεύγει τώρα), η εισφορά για τον κλάδο υγείας (γιατί μόνο αυτός μπαίνει στον ΕΟΠΠΥ) είναι 54,99€/μήνα. Δε νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά με τους άλλους (καθάρα υποκειμενική άποψη), αλλά καλό είναι να το ψάξουμε να το δούμε. edit Με μια γρήγορη ματιά για τον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) βρήκα αυτό. Edited Νοέμβριος 1 , 2012 by ssouanis
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Σελ. 1,3,4 http://portal.tee.gr/portal/page/portal/INFO_TEE/INFO_2012/2012_11/NEWSLETTER20121101.pdf
dargi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Αν κατάλαβα καλά στο ΤΕΒΕ δλδ πληρώνουν 92,79€/μήνα (οι παλιοί) ενώ εμείς θα πληρώνουμε 54,99€/μήνα;
bnn7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 http://www.capital.gr/News.asp?id=1654999 Για την θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας!
ssouanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Εμείς δεν είμαστε ΟΑΕΕ, είμαστε ΕΤΑΑ. ΟΑΕΕ νομίζω είναι οι Τεχνολόγοι. Αν δεν το έχω χάσει κάπου...
bnn7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Εμείς δεν είμαστε ΟΑΕΕ, είμαστε ΕΤΑΑ. ΟΑΕΕ νομίζω είναι οι Τεχνολόγοι. Αν δεν το έχω χάσει κάπου... Το έβαλα γιατί νομίζω θα ακολουθήσουμε και εμείς το ίδιο μονοπάτι.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δεν ξέρω αν ακολουθήσουμε την ίδια πορεία, διευκολύνσεις όμως ειδικά τώρα με ΕΟΠΥΥ...τέλος. Σφίξανε τα γάλατα. Εδώ θέλουν να σε ξεζουμίσουν, θα σε περιθάλπτουν τσάμπα?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 (edited) Νέα σοδειά.... "Tην επόμενη Δευτέρα θα καταθέσει ξανά ο υπουργός Οικονομικών , ενσωματωμένη στο «Μνημόνιο 3» την τροπολογία που καταψήφισε χθες η Βουλή, για ένταξη στον ...ΕΟΠΥΥ των ευγενών ασφαλιστικών ταμείων. Γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, τραπεζικοί υπάλληλοι και δημοσιογράφοι βρίσκονται για μια ακόμη φορά επί ποδός πολέμου καθώς η κυβέρνηση και η τρόϊκα επιμένουν στην ψήφιση της ρύθμισης. Ο κ. Στουρνάρας που έχασε την πρώτη μάχη θα επανέλθει ενσωματώνοντας την τροπολογία στο ένα και μοναδικό άρθρο που θα περιλαμβάνει όλες τις ρυθμίσεις του « Μνημονίου 3». Με τη μεθόδευση αυτή ασκείται μεγάλη πίεση στους βουλευτές, οι οποίοι ξέρουν ότι αν δεν υπερψηφίσουν αυτό το ένα και μόνο άρθρο, η κυβέρνηση θα πέσει. Από την άλλη, με το τρόπο αυτό, αποφεύγουν τις πιέσεις που δέχονται από συνδικαλιστές και σε πολλές περιπτώσεις συναδέλφους τους καθώς το επιχείρημα το οποίο θα επικαλούνται είναι ότι η υπερψήφιση του «Μνημονίου 3» υπερτερεί από τις όποιες επιμέρους διαφωνίες έχουν με ειδικές ρυθμίσεις". Edited Νοέμβριος 1 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δεν ειναι και νεα σοδεια. Το ξερουμε απο χθες.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 (edited) Από χθες μπορεί να το ξέρουμε, την ...."κουτοπονηριά" τους που πάνε να το περάσουν μαζί με το "μνημόνιο 3 - 1 άρθρο" την έχουμε καταλάβει;;;; Άσε που είμαι σίγουρος ότι, μαζί (την ίδια ημέρα) θα περάσει και η κατάργηση του 2% κ.λπ. Edited Νοέμβριος 1 , 2012 by ΙΑΣΟΝΑΣ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα