martha1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 στη περιοχη μας ο δημος προκειται να προβει σε ορισμενες τακτοποιησεις δημοσιων κτιριων με τον 4014.ακουστηκε οτι οσοι αναλαβουν τετοιες τακτοποιησεις θα πρεπει να διαθετουν μελετητικο πτυχιο(????? κουφο κατα τη γνωμη μου) .εχει κανεις αναλογη εμπειρια?
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 κατά την άποψη μου λογικό αφού αφορά δημόσιο έργο και τα δημ. έργα απαιτούν μελετητικό πτυχίο
martha1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 dib υπαρχει ομως μια διαφορα.οι ρυθμισεις χωριζονται σε σταδια.α και β.την υπαγωγη στο νομο μπορει να τη κανει κατα την αποψη μου ο οποιοδηποτε μηχανικος.στο α σταδιο δεν χρειαζονται καν μελετες.στο β σταδιο τα σχεδια ειναι αποτυπωσεις και οχι νεες μελετες . νομιζω οτι υπαρχει κενο νομου.εξαλλου ας πουμε για τα μηχανολογικα χρειαζεται μονο τεχνικη εκθεση μηχανολογου.ουτε καν σχεδια.αυτο επι της ουσιας χρειαζεται μελετητικο πτυχιο?
dada Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 κατά την άποψη μου λογικό αφού αφορά δημόσιο έργο Μα εδώ δεν πρόκειται για έργο, αλλά για μια ρυθμιστική πράξη....
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Τα δημόσια κτίρια κάνουν κανονικές τακτοποιήσεις? Πληρώνουν κανονικά πρόστιμα?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα